Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s ljetovanja

Isplivale fotke Snježane Schillinger i bivšeg muža manekena, a evo kako on danas izgleda i što radi

ARHIVA - Hvar, 2010. Snježana Mehun ljubila dragoga na jahti
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/16
07.08.2023.
u 18:30

Razveli su se 2014. godine, a Snježana je Mihaelu Galekoviću odlučila prepustiti kafić 'Posh'. Kafić u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu koji je bio smješten u nekadašnjem Cascade centru, gdje je danas hotel Academia.

Prije braka s austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom za kojeg se udala 2021. godine, naša poduzetnica Snježana Schillinger bila je u burnoj vezi, a potom i braku s manekenom Mihaelom Galekovićem. Snježana i Mihael u vezi su bili od kraja 2004. godine, a vjenčali su se 2011. godine u Meksiku na plaži. 

Zajedno su puno putovali, a u to vrijeme su nastale i fotografije koje su nedavno isplivale. 

03.08.2010., Hvar - Snjezana Mehun je nakon kupanja i izmjenjivanja njeznosti s deckom Mihaelom Galekovicem na jahti napuhala raketu, napunila je stvarima te otplivala do poznate plaze Bonj.rPhoto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Naime, Mihaela i Snježanu 2010. snimili su fotografi Pixsella na jahti na Hvaru. Bili su sretni i nasmiješeni, te su izmjenjivali nježnosti na pramcu glisera i u moru. 

Razveli su se 2014. godine, a Snježana je Mihaelu odlučila prepustiti kafić 'Posh'. Kafić u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu koji je bio smješten u nekadašnjem Cascade centru, gdje je danas hotel Academia. 
Snježana Mehun dala je tada intervju za Exkluziv Tabloid, a u njemu je komentirala svoj razvod od Galekovića

ARHIVA - Hvar, 2010. Snježana Mehun ljubila dragoga na jahti
1/16

– Prekid je, naravno, uvijek bolan, uvijek je teško, ali nije najgore zlo koje se čovjeku može dogoditi – rekla je poduzetnica. Nadodala je kako se sad već osjeća puno bolje nego prije, kad je prekid bio svjež.

VEZANI ČLANCI:

– Pikanterija oko prekida nema. Naš odnos je od strastvenih ljubavnika prerastao u prijateljski – objasnila je Mehun. Dodala je da Mihaelu ništa ne zamjera te mu je čak prepustila i Posh. – On se više posvetio poslu u kafiću, pa je bilo logično da nastavi raditi dalje. Naravno da ću mu pomagati koliko mogu. Nije mi žao ni jedne minute i o Mihaelu mogu reći sve najbolje – rekla je Snježana.

03.08.2010., Hvar - Snjezana Mehun je nakon kupanja i izmjenjivanja njeznosti s deckom Mihaelom Galekovicem na jahti napuhala raketu, napunila je stvarima te otplivala do poznate plaze Bonj.rPhoto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Snježana je danas vlasnica brenda Duchess, dok je Mihael jedan od osnivača kluba DEPO koji se nalazi u tvornici Katran u Zagrebu, te tamo radi, a ako je suditi po objavama na društvenim mrežama bavi se i utrkama automodela na daljinsko upravljanje. Još uvijek puno putuje, a često objavljuje i slike sa svojom boljom polovicom. 

 

VIDEO Priveden poznati YouTube kuhar zbog ubojstva svojeg ljubavnika na Tajlandu

 

Komentara 9

KR
kremenko
23:10 07.08.2023.

Snježa ima dobar biceps

SA
sani1
01:15 08.08.2023.

Đeezus, što je ovo..,

DU
Deleted user
20:50 07.08.2023.

Zašto ova vijest nije prije poplava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije