Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dila

Hoće li Džanan prikriti dokaze kako bi pomogla prijateljici?

dila
Foto: NovaTV
1/5
01.07.2014.
u 15:16

Kako će Dila reagirati na to što gđa Mesude koristi svaku priliku da ponizi Jasemin?

U trenutku kad mu Fatma kaže da će se udati za Dogana, Azer doživi živčani slom. Dila ga pokušava smiriti, ali Azer nema mira i kaže Fatmi da od toga braka neće biti ništa. Dila je u šoku, misli da Fatmina odluka nije promišljena.

Suat istražuje ubojstvo svoga brata. Misli da je Azer surađivao s Fuatom i daje se u potragu za dokazima. Hoće li Džanan moći spriječiti Suata da ih nađe? Hoće li Džanan prikriti dokaze kako bi pomogla svojoj prijateljici Dili? Dr. Hakan doveo je svoju obitelj na farmu kako bi isprosili Jasemininu ruku. Hoće li njegova majka, gđa Mesude, misliti da je Jasemin vrijedna njezina sina?

Kako će Dila reagirati na to što gđa Mesude koristi svaku priliku da ponizi Jasemin?

>>Suat istražuje nepravilnosti kod ubojstva njegova brata

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije