Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečano otvorenje

Gordan Jandroković suprugu Sonju je osvojio na plaži, a sad su zajedno pozirali u rijetkom izlasku

Zagreb: Gordan Jandroković glasovao je na lokalnim izborima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
11.07.2023.
u 10:58

Jandrokovići su pozirali fotografima nasmiješeni i zagrljeni, a Sonja je za ovu prigodu odabrala svečanu plavu ljetnu haljinu

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (55) sa suprugom Sonjom došao je na svečano otvaranje 74. Dubrovačkih ljetnih igara ispred crkve sv.Vlaha. Osim njih, otvaranju su prisustvovali i premijer Andrej Plenković, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek koja je pozirala s glazbenicom Terezom Kesovijom, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i mnogi drugi.

Jandrokovići su pozirali fotografima nasmiješeni i zagrljeni, a Sonja je za ovu prigodu odabrala svečanu plavu ljetnu haljinu u kojoj je pokazala noge.

10.07.2023., Crkva svetog Vlaha, Dubrovnik - Svecano otvaranje 74. Dubrovackih ljetnih igara. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru. 

Inače, Klara je završila Pravni fakultet i trenutačno radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu. Njezina majka Sonja ugledna je oftalmologinja u KBC-u Zagreb. Ljubav Gordana i Sonje planula je na Krku gdje su godinama oboje ljetovali, a zanimljivo je da je i supruga predsjednika Sabora inače i sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Supruga predsjednika Sabora rođena u Pekingu, kao dijete diplomata. Dio života provela je i u Bugarskoj. U jednom od rijetkih intervjua Sonja Jandroković je za Jutarnji list otkrila čime ju je Gordan osvojio.

VEZANI ČLANCI

- Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se zbog fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od 18, 19 godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice, opisala je što ju je privuklo kod njega.

- Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece, ispričala je Sonja Jandroković. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je odbio prvo Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

Komentara 1

Avatar Babakata
Babakata
14:45 11.07.2023.

Domoljubi Pih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije