Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dila

Fuatu je prekipjelo i upuca Arzu u kolibi

dila
Foto: PR FOTO
1/6
24.06.2014.
u 14:36

Nakon što se vrate u hotel, Arzu će neopreznost skupo koštati. Fuat će čuti njen telefonski razgovor i poludjeti na Arzu...

Nakon što se vrate u hotel, Arzu će neopreznost skupo koštati. Fuat će čuti njen telefonski razgovor i poludjeti na Arzu. Arzu se sada nalazi u velikim problemima. Fuatu je prekipjelo i upuca Arzu u kolibi. Odmah nakon toga baca se u bijeg s Dilom prije nego li dođe policija.

Fatma je sigurna u svoju odluku te se pristaje pomiriti s Azerom. Ne želi da Sultan preuzme glavnu riječ na farmi. Međutim, Sultan je zakomplicirala situaciju optuživši Azera da želi ubiti Dilu. Fatma više ne zna što da učini. Sultan je sve rekla Fatmi. Fatma ovaj put želi vjerovati Azeru, ali Azer ne odgovara na Sultanine optužbe.

Foto: PR FOTO

>>Džanan sumnja da Suat stoji iza Diline otmice

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:41 24.06.2014.

u 28 epizodi arzu će napasti dabrovi a fuat će si ugraditi dojke na leđima,sultan će sve zadnji saznati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije