Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepi trenuci

FOTO Nakon dugo vremena Janica Kostelić viđena s djecom: Uživali na rođendanu

Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/19
15.04.2024.
u 15:00

Bivša skijašica Janica Kostelić viđena je na rođendanu kćeri njezine prijateljice Anite Dujić

Bivša alpska skijašica i jedna od najuspješnijih hrvatski sportašica Janica Kostelić svoj privatni život čuva daleko od javnosti, a godinama nije dala intervjue i iznijela detalje svog privatnog života. Sada je ipak snimljena u zanimljivom društvu. Naime, Janica je snimljena u društvu svoje djece na proslavi prvog rođendana Elle Skye, inače kćerkice Anite Dujić. Podijelila je fotografiju s proslave, a na kojoj se nalazi naša bivša skijašica. Pozirala je pored kolica svog djeteta, a koje je rodila prošle godine. 

- Kakav prekrasan dan proveden u društvu prijatelja povodom Ellinog prvog rođendana - napisala je bivša manekenka Anite Dujić na društvenoj mreži Instagram. Podsjetimo, da je rodila svoje drugo dijete vijest je donio magazin Story, a sve je potvrdio njezin brat Ivica Kostelić. Zahvalio je na čestitkama, ali nije htio medijima otkrivati nikakve detalja o porodu ni o Janici i bebi. Da je naša proslavljena skijašica drugi put trudna, javnost je doznala prošlog srpnja, a Janica je i ovaj put, kao i kod prve trudnoće, odlučila taj dio svoje privatnosti zadržati podalje od javnosti. Prošlo ljeto provela je sa sinčićem Oskarom i partnerom te su se odmarali na otocima Braču i Hvaru.

Nikada nije krila da su joj djeca velika želja, pogotovo kada je dobila prvog nećaka, a za sina svoga brata i također bivšeg skijaša Ivice, posebno je vezana. – Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo upola onakva kakva je bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta – rekla je prije 10 godina, povukla se iz javnosti te jedno vrijeme obavljala funkciju tajnice državnog ureda za sport.

 

Janica Kostelić
1/15

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Želja da postane majka joj se ostvarila prvi put 1. siječnja 2019. godine kada je rodila svoje prvo dijete, sina kojem je dala ime Oskar. Samo nekoliko tjedana nakon što je prvi put postala majka, Janica Kostelić pohvalila se prinovom. Naša najtrofejnija skijašica na svom je Twitteru objavila fotografiju na kojoj drži malenog Oskara privijenog uz sebe u klokanici. – Čovječuljak u šetnji – napisala je tada Janica uz fotografiju koja je oduševila njezine obožavatelje.

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Komentara 5

PE
pežo
18:33 15.04.2024.

Sretno joj bilo malo je toliko uspješnih ali skromnih u RH.

ST
starigrad
08:23 16.04.2024.

Sretno Janice, uzivaj! Neki komentari kazu vise o sebi, nego o tebi! Ali takvi ce valjda poraditi na sebi!

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:08 15.04.2024.

Ljepotica kakvu svijet još nije vidio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije