Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

FOTO Ella Dvornik se seli! Spakirala sve stvari i otkrila gdje se trenutno nalazi

Foto: Instagram
1/39
15.04.2024.
u 17:20

Influencerica Ella Dvornik spakirala je sve stvari i otkrila da se seli.

Naša poznata influencerica i poduzetnica Ella Dvornik otkrila je kako je prošlu nedjelju, 14. travnja provela pakirajući se. Naime, u jutarnjim satima je objavila kutije kako pakira stvari i seli se. Nije otkrila kamo seli. Ako se prisjetimo, najuspješnija hrvatska influencerica tijekom braka s bivšim suprugom Britancem Charlesom Pearceom kupila je kuću u istarskim Balama.

Sa svojim vjernim pratiteljima kojih broji na nekoliko stotina tisuća otkrila je da mijenja svoj zagrebački doma. - Falit će mi ovaj stan u Zagrebu, ali moram u veći - otkrila je majka dvije kćerkice Balie Dee i Lumi Wren. Prije dva tjedna njezin bivši partner Charles je prekinuo šutnju i na Instagramu svoju objavu posvetio Balama, gdje je živio s Ellom i njihovo dvoje djece. - Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja - napisao je Britanac i otkrio da je i dalje, nakon razvoda vezan za to istarsko mjesto. Nakon toga, Ella se javila iz te iste kuće i napisala: - Upravo sam počistila cijelu kuću, pa ako bi se svi mogli iseliti, to bi bilo odlično - prokomentirala je. 

Podsjetimo, ova influencerica često dijeli svoja mišljenja na društvenim mrežama, a tako je nedavno 'oplela' po političarima i poslala im javnu poruku. - Može li netko kao dio predizborne kampanje popraviti dječje igralište na Jarunu? Jer je ono sramota kako izgleda već godinama. Strše čavli, nedostaju stepenice, istrunulo drvo - počupano i špranje posvuda - napisala je Ella Dvornik uz fotografiju kućice na igralištu pa dodala kako je fotografija koju je objavila iz 2020. i da se od tada ništa nije promijenilo. 

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/18

 

Potom je Ella objavila još jednu fotografiju strgane penjalice na kojoj se igrala i njezina kći Balie Dee. Podsjetimo, Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama, a posebno na Instagramu nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, ali i neka svoje razmišljanja. Tako je nedavno objavila jedan citat koji ju je posebno zaintrigirao.  - Ponekad nas one loše stvari koje nam se dogode u životu vode ka onim najljepšima - glasi na hrvatskom jeziku s engleskog prevedeni citat koji je objavila ova influencerica i pjevačica. 

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Komentara 1

JU
JurekJuric
08:44 16.04.2024.

I dalje niš koristi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije