Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrđena optužnica

Ezelu će se suditi za trgovinu i konzumiranje droge

'ezelce'
Foto: Promo
1/2
30.01.2014.
u 19:28

Sud u Istanbulu potvrdio je optužnice protiv 53 osobe za krivična djela trgovine i konzumiranja opojne droge, među kojima su i turski glumci Kenan Imirzalioglu i Riza Kocaoglu

Sud u Istanbulu potvrdio je optužnice protiv 53 osobe za krivična djela trgovine i konzumiranja opojne droge, među kojima su i turski glumci Kenan Imirzalioglu i Riza Kocaoglu, poznati po ulogama u popularnoj sapunici "Ezel".

Glumac Kenan Imirzalioglu optužen je da je "osigurao mjesto za skladištenje i konzumiranje droge", jer je drogu konzumirao zajedno s poznatim glumcima Enginom Altanom Duzyatanom, Muratom Yildirimom i Rizom Kocaogluom u svom domu, prenosi Klix.

Prema optužnici, prilikom prisluškivanja Imirzalioglua utvrđeno je da je drogu spominjao pod šiframa poput "CD", "mlijeko" i "tratinčica". Optuženi glumac u izjavi u svoju obranu kaže kako je drogu probao samo jednom prije dvije godine, kada su ga na otoku Simi prijatelji ponudili marihuanom te da osim toga nije konzumirao drogu.

Za 32 optužena, među kojima se nalaze i Kenan Imirzalioglu i Murat Yildirim, zatražena je zatvorska kazna u visini od šest do 17 godina zatvora zbog "trgovine drogom" i "konzumiranja ili posjedovanja droge", a sušenje započinje u svibnju.

>>Ezel: Ne bih u zatvor, želim na liječenje

>>Velika policijska akcija u Turskoj: Zbog kokaina uhićen i Ezel!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije