Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dila

Doznajte sadržaj omiljene sapunice: Fatmu plaši Azerova ljubav

dila
Foto: Promo
26.01.2014.
u 15:05

Serija Dila prikazuje se od ponedjeljka do petka u 20.05 sati na Novoj TV

PONEDJELJAK

Dila se pametnim potezima suprotstavila Azerovim prijetnjama i dovela šogora u tešku situaciju. Ali Azer se nema namjeru predati. Odlučan je u tome da nađe Dili slabu točku. S druge strane, Azer nastavlja svoju vezu s Fatmom. Stvar samo što nije izmaknula kontroli. Hulija smišlja kako da od Metina izvuče brdo novca, ali se suočava s neočekivanim krajem.

Riza dolazi pred Dilu ne bi li razgovarali posljednji put.

UTORAK

Riza saznaje da je Dila trudna te smatra da je trenutak da zaključa svoju ljubav duboko u srce. Razgovara s njom i govori joj da će sve biti u redu. Međutim, zbog iznenađujućeg prijedloga g. Sejita koji uključuje obje obitelji, Dila i Riza će se morati često viđati. Azerova strast počela je Fatmu plašiti. Bojeći se da ne napravi kakvu ludost, počela se pokoravati svakoj njegovoj želji.

SRIJEDA

Sultan je ljubomorna na pozornost koju Dila uživa te počinje tražiti način da i ona dobije dijete. I Melike je dobila svoj adut u rukavu, što mijenja karakter svađe između nje i Gurbet. Metinov jednovečernji provod s djevojkom koju je upoznao u baru uvalit će ga u velike nevolje. Azer saznaje za očev prijedlog partnerstva Rizi i poludi od bijesa. Odlučno odlazi pred Rizu kako bi se obračunali jedanput zauvijek. Neočekivana pomoć spašava Rizu od pištolja koji mu je Azer uperio u glavu.

ČETVRTAK Dila i Riza odlučili su da je bolje za oboje da se viđaju što je manje moguće, no zbog tvornice koju će zajedno pokrenuti, moraju se sve češće susretati. Metinove optužbe za silovanje ustvari su tek dio jedne druge igre koju će Dila primijetiti i pohitati da je prekine. Fatmu je Azerova poremećena ljubav prestravila te počinje smišljati kako da se riješi te veze. Sultan i dalje pliva u opasnim vodama misleći da će se, ostane li trudna, moći natjecati s Dilom.

PETAK

U Dilin je ured banuo naoružani čovjek zbog čega su svi u velikom šoku. I Riza i g. Sejit žele pronaći i kazniti počinitelje. Dila nagovara g. Sejita da se stvar riješi pravnim putem. Ali Riza taj incident ne pušta. Ulazi u trag unajmljenome ubojici koji je želio ubiti Dilu.

No Azer je u potrazi za istim čovjekom ne bi li ga spriječio da progovori. Dilu i Rizu taj je napad zbližio. Ona mu ponovno govori da ne mogu biti skupa. No Riza nikako ne može zaboraviti svoju ljubav te joj daje neočekivani prijedlog.

>>Zvijezda serije "Dila" pohvalila se fotografijama s ljetovanja u Dubrovniku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije