Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dila

Dila se mora udati ako hoće da puste Rizu iz zatvora

dila
Foto: PR FOTO
1/5
09.05.2014.
u 15:44

Dila je šokirana Suatovom ponudom. Suat ne razmišlja ni sekunde te želi iskoristiti tu priliku. Pustit će Rizu iz zatvora samo ako se Dila uda za njega...

Dila je šokirana Suatovom ponudom. Suat ne razmišlja ni sekunde te želi iskoristiti tu priliku. Pustit će Rizu iz zatvora samo ako se Dila uda za njega. Dila se nalazi u jako teškoj situaciji. Kako će takvo nešto objasniti Rizi, koji živi za Dilinu ljubav. Arzu ponovno posjećuje svoju kćer, ali iza toga se krije plan otmičara.

Azer još uvijek ne posustaje te ganja osvetu. Ovog puta namjerio se na Efea. Smišlja plan kako uhvatiti te zarobiti Efea, a da nitko ne sazna. Tužiteljica će posjetiti Dilu na imanju, ali ju ona ne želi pustiti u kuću. Da li će se Dila i Džanan pomiriti ili ostati u svađi?

Foto: PR FOTO

>>Dila u zadnji čas spriječava tragediju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije