Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zora dubrovačka

Deši je bolje i Filipu je napokon laknulo

zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/5
28.05.2014.
u 16:26

Deša je sretna i želi što prije kući iz bolnice kako bi se sa voljenim mužem radovala sreći što će napokon postati roditelji

Dino moli Juditu da pomogne Jani. Judita je rastrgana, ali ipak pristaje s Dinom poći u Magdalenin stan. Kada vidi Janin očaj, Judita je sigurna da su njena majka i Boris gorko pogriješili. Judita pokušava razgovarati o tome s Maris, koja je i sama u dilemi i napetim odnosima s Borisom, jer vjeruje kako je ono što su učinili greška i da nisu trebali oduzeti Jani sina.

Deši je bolje i Filipu je napokon laknulo. Deša je sretna i želi što prije kući iz bolnice kako bi se sa voljenim mužem radovala sreći što će napokon postati roditelji. Dino ne zna kako utješiti očajnu Janu. Govori joj kako je spreman sve učiniti za nju te joj ponudi čak i brak. Jana je zatečena njegovom prosidbom, a on ju moli neka razmisli.

Adela saznaje da je Dživo uhićen. Posjećuje ga u pritvoru, gdje mu govori da joj prošlost ništa ne znači. Ona ga voli i želi ostati uz njega. Jana shvaća da je kod nje u torbi ostao Lukin lijek. U strahu za život svog sina, ona odlazi u Vilu Menčetić te se suočava s Maris.

>>Unatoč Janinim molbama, Maris i Boris odvode Luku

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije