Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okršaj sapunica

Možda obožavaju Šeherezadu, ali Asi je dobila nominaciju za Emmy

asi
Foto: Promo
1/2
27.10.2014.
u 11:44

Unatoč tome što je prva turska glumica nominirana za Međunarodni Emmy, Tuba se morala pomiriti s drugim mjestom najomiljenije turske glumice koju su birali njeni sunarodnjaci

Prvi put u povijesti jedna turska glumica osvojila je nominaciju za Međunarodni Emmy. Ta čast pripala je Tubi Büyüküstün, 32-godišnjoj heroini serije "Asi" koja je išla na Novoj TV. Tuba je nominirana za najbolju glavnu glumicu za ulogu mlade majke dvoje djece koja vodi pekarnicu i sretan bračni život sa suprugom, učiteljem povijesti u dramskoj seriji "20 Dakika" ("20 minuta"). Njihov idiličan život okreće se naglavačke kad nju uhite i osude na doživotni zatvor zbog ubojstva mladog muškarca, a njen suprug postane opsjednut mišlju da je izbavi iz zatvora. Hoće li lijepa glumica Emmyja i osvojiti, znat će se 24. studenog kad će u New Yorku biti održana dodjela.

I dok međunarodni televizijski svijet sve više prepoznaje talent i glumačko umijeće Tube Büyüküstün, u svojoj domovini glumica i dalje ne uspijeva dostići popularnost 32-godišnje kolegice Bergüzar Korel, slavne Šeherezade iz sapunice "1001 noć", koja se prikazivala na RTL Televiziji. Naime, u istraživanju u kojem se birala najomiljenija turska glumica, Tuba je izgubila od Bergüzar koja je odnijela pobjedu, dok se njena glavna suparnica morala pomiriti s drugim mjestom. Ispitanici su u istraživanju ocjenjivali ljepotu i glumačko umijeće. Bergüzar su njeni sunarodnjaci opisali kao ženu s kojom se svaka Turkinja može poistovjetiti te istaknuli da je njihova srca osvojila skromnošću i poniznošću. Tuba ih je pak očarala svojom prirodnošću i plemenitom ljepotom.

>>Glumica Tuba Büyüküstün iz serije "Asi" čeka blizance

>>Asi s mužem i njihovim blizankama otvorila sezonu kupanja

>>Žene postaju poput dobrog vina tek nakon 35., ja još tražim takvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije