Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za kraj showa

Battifiaca iznenadio Danijelu, pjevao o njoj i dečku: 'Mogla si me imat', a ti si htjela inspektora'

Foto: HRT
1/33
07.05.2023.
u 09:39

U drugom segmentu showa, nasmijao nas je Mario Lipovšek Battifiaca koji je zapjevaju pjesmu "Kristina", inače pjesmu koju pjeva Dado Topić. Međutim, on je malo modificirao tekst pa tekst posvetio kolegama iz žirija i kraju showa

Službeno je sa sinoćnjom emisijom završena još jedna sezona HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju", a pobjednici ove sezone su Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. U finalnoj emisiji bili su bolji od Lucije Šerbedžije i Ivanke Mazurkijević te Davora Jurkotića i Gine Damjanović. Kao i do sad izvedbe je ocjenjivao stručni žiri u sastavu Danijela MartinovićMarko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca. Njihova uloga u finalnoj emisiji ipak nije bila toliko bitna kao u ranijim emisijama. Naime, pobjednika su birali isključivo gledatelji.

U prvom dijelu emisije, dok su još tri para bila u igri, vidjeli smo i jedan novitet: uz pjesmu žanra koji im je preostao, parovi su izveli i pjesmu koja je zvijezdi obilježila život.

A u drugom segmentu showa, nasmijao nas je Mario Lipovšek Battifiaca koji je zapjevaju pjesmu "Kristina", inače pjesmu koju pjeva Dado Topić. Međutim, on je malo modificirao tekst pa tekst posvetio kolegama iz žirija i kraju showa. A u jednom trenu nasmijao je sve stihovima koje je posvetio Danijeli.

- Ja dugo čekao sam pravi dan kako joj prići, ja dugo kovao sam plan, ona se već i prije znala ušuljati u moj san, sad sjedi tu u žiriju pokraj mene. Danijela ti mogla si me imat' da si htjela i mogle su se spojit naše duše naša tijela, djeca bi nam bila divna bijela, Danijela a zašto nisi htjela ovog smora pa bilo bi nam fora, mi smo srodne duše s mora, a ti si htjela inspektora Danijela - pjevao je on, a pjevačica se šokirala pa nasmijala na spomen svog dečka.

Naime, pjevačica je nakon  krađe identiteta upoznala zagrebačkog policajca Josipa Plavića (49). Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.  

Josip iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je i dalje u dobrim odnosima. Josip je dosta visok, snažan i jak, dok je Danijela dosta sitna, zbog čega je prijateljima taj spoj u početku navodno bio dosta čudan. 

Ovaj zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda "Izvan Zakona" osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

VIDEO Oni su najslađi sudionici krunidbe, princeza Charlotte i princ George zamisliti u pratnji svojih roditelja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije