Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emma Watson

Poznatu glumicu već duže vrijeme ne viđamo u filmovima, a sada je otkrila i zašto

Emma Watson
Foto: Reuters
1/9
07.05.2023.
u 08:00

Unatoč pauzi od glume, Watson je u posljednjih nekoliko godina postigla značajne uspjehe. Krajem prošle godine, sudjelovala je u reklamnoj kampanji Prade kao spisateljica i redateljica

Glumica Emma Watson (33) dugo se nije pojavila na filmskim platnima, a čini se da je za to imala i dobar razlog. Zvijezda filmova o Harryju Potteru otvorila je dušu i otkrila zašto je u posljednje četiri godine uzela predah od glume, piše Financial Times.

- Iskreno, nisam bila baš sretna. Mislim da sam se osjećala pomalo zatvoreno. Jako mi je teško palo to što sam morala izaći i prodavati film nad kojim nisam imala puno kontrole. Stajati pred novinarima dok ispituju: - Kako se ovo poklapa s vašim stajalištima? Bilo je jako teško biti i lice i glasnogovornik stvari u čijem procesu nisam ni sudjelovala - kazala je. 

Njezina posljednja uloga bila je u filmu Little Women 2019. godine, nakon čega se povukla iz svijeta glume. Kako kaže, osjećaj odgovornosti postao je frustrirajuć za nju. Ipak, ovo ne znači da se Watson zauvijek oprostila s filmskim svijetom. Čak štoviše, u jednom od prijašnjih intervjua za Financial Times potvrdila je svoju ulogu u filmu o kojem se trenutno ne zna mnogo, osim da snimanje istog započinje sljedeće godine.

- Čekam sljedeću pravu stvar. Volim ono što radim. Stvar je u pronalasku načina da to učinim, a da se ne moram lomiti na različita lica i ljude. Jednostavno više ne želim funkcionirati kao robot - rekla je.

Unatoč pauzi od glume, Watson je u posljednjih nekoliko godina postigla značajne uspjehe. Krajem prošle godine, sudjelovala je u reklamnoj kampanji Prade kao spisateljica i redateljica. Uz to, trenutno se bavi režiranjem videospota glazbenika čije ime nije htjela otkriti.

- Ljudi su mi uvijek govorili da bih trebala režirati i producirati, čak i kad sam glumila u Potteru. Tek kada su prijatelji počeli tražiti usluge poput slikanja i snimanja videa sam shvatila da zapravo znam dosta o tome. Biti redatelj činilo se nedostižnim, mislim da nisam imala imalo samopouzdanja za to - podijelila je glumica.

VIDEO Umjetničko ime dao mu je Rajko Dujmić, a njegovu majku je to pogodilo: 'Nikada me nije zvala Jasmine'

Ključne riječi

Komentara 2

NE
NervozniPoštar
08:53 07.05.2023.

Dječje zvijezde vrlo često ne dostignu uspjeh iz djetinjstva u odrasloj dobi. Gledao sam je u par tih njenih zadnjih filmova i mogu reći da ona vrlo loše glumi, trudi se, ali naprosto joj ne ide. Kao dijete u Harry Potteru je bila odlična, ali odrasle uloge su sasvim nešto drugo.

Avatar Carbonado
Carbonado
18:29 07.05.2023.

Zato što je talentiranija kao aktivistica nego kao glumica. Uvijek će ostati dijete iz Harry Pottera, kao i ona dva druga tupsića. Dovoljno dobra za B i C filmove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije