Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dila

Azer ne želi da se Fatmi dogodi što loše

dila
Foto: NovaTV
1/5
03.07.2014.
u 13:26

Melike dolazi na imanje kod Dile te traži oprost za svu nepravdu i bol koju joj je nanjela

Suat i Dogan nalaze se u tajnosti, ali slijedi ih Azerov čovjek. Azer ne želi da se Fatmi dogodi što loše pa daje sve od sebe kako bi razotkrio Doganove prljave poslove. Suat i Dogan i ne slute da ih netko fotografira ni da će Azer te fotografije pokazati tužiteljici Džanan.

Riza ipak ne želi ubiti Azera, ali mu kaže kako želi da mu vrati preostale dionice te se kloni Fatme ili će ga poslati u zatvor. Azer ipak može igrati na najjaču kartu i reći policiji o lažnom iskazu Dile. Riza ne želi vjerovati u to pa zove Dilu da se sastanu kako bi ju pitao je li to istina. Džanan je preko prijatelja dogovorila prikrivanje dokaza. Azer je otkrio da ga je Džanip izdao te ga odvodi u šumu. Hoće li se Džanip izvući na to što očekuje dijete?

Melike dolazi na imanje kod Dile te traži oprost za svu nepravdu i bol koju joj je nanjela. Hoće li Dila prihvatiti ispriku?

>>Hoće li Džanan prikriti dokaze kako bi pomogla prijateljici?

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije