Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi žele ulogu

Audicija za film 'General' privukla i Hrvata iz Amerike

Film "General"
08.02.2017.
u 14:06

Al Božulić prijavio se na audiciju održanu u Zadru i kako dolazi iz svijeta PR-a i marketinga predviđa da će Zadar uskoro postati važno filmsko odredište

U Zadru je održan casting za statiste u filmu i televizijskoj seriji "General" a kojeg redateljski potpisuje Antun Vrdoljak. Audicija je privukla veliki broj ljudi, a među zainteresiranima za ulogu u filmu o životu generala Ante Gotovine bio je i američki Hrvat Al Božulić.

Al dolazi iz svijeta reklamnih agencija i marketinga i ljubitelj je dobrih filmova.

- Mislima da bi filmska industrija na zadarskom području mogla procvjetati i to zahvaljujući našim otocima i Ravnim kotarima koji nude prirodan ambijent za snimanje filmova - kaže Božulić.

Al je godinama radio u New Yorku i Austinu i s obzirom na iskustvo rada u svijetu marketinga i PR-a uvjeren je da je casting za "Generala" početak filmskog vala koji će zavladati u Zadru. 

>>Snimanje filma i serije 'General' o životu Ante Gotovine starta 20. veljače

>>Film o Anti Gotovini lišen je politike, a premijera je 2018.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije