Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jelena rozga:

'Tek u tridesetima sam upoznala svoje tijelo i um'

jelena rozga (1)
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/3
26.04.2013.
u 16:20

Uoči nastupa na Jarun piknik festivalu pjevačica otkriva kako tata Rozga prihvaća njezine dečke, zašto joj je stan uredan kao apoteka i planira li uskoro postati mama

Netrpeljivosti između Zagreba i Splita možda ima na nogometnom terenu, ali kad je glazba u pitanju, taj jaz nestaje. Tako je barem u slučaju Jelene Rozge koja se već godinama javno voli sa zagrebačkom publikom pred kojom će nastupiti i 2. svibnja na Jarun piknik festivalu.

Iako povrijeđena, vjeruje u ljubav

– Očekujem super provod i nadam se da ćemo se svi dobro zabaviti. Ovaj nastup bit će još jedna potvrda moje ljubavi sa zagrebačkom publikom – rekla nam je Jelena.

Zadnjih mjesec dana dosta se prašine podiglo oko teksta Jelenina singla “Nirvana”
za koji su njezine kolegice tvrdile kako je ponižavajući za žene. U ovom slučaju pokazalo se kako je i loš PR dobar jer pjesma na Youtubeu ima više od dva milijuna klikova.

– Svakako da su razni momenti pridonijeli popularnosti “Nirvane”, ali ona bi i bez toga napravila svoje, jer na kraju
 dana dobra pjesma je dobra pjesma i to je ono što ostaje. Iskreno, publika mi je najvažniji kritičar, a njihove reakcije bile su odlične i to je za
 mene najvažnije – kaže pjevačica. Otkrila nam je i koji je stih ove pjesme njoj najdraži:

– Mislim da je upravo stih “Na glasu ko žena od afera, ustvari tvoja cijela odavno” ono što smo sve jednom u životu prošle, trenutak kada smo bile povrijeđene, ali nikada nismo odustale od ljubavi – iskrena je pjevačica. Svog dečka 35-godišnja Splićanka i dalje čuva daleko od očiju javnosti i na kapaljku otkriva čime je i dalje osvaja:

– Onim čime me osvojio kada smo se upoznali, osvaja me i danas svakodnevno, jednostavnošću, iskrenošću i razumijevanjem. Roditeljima je Jelena obećala ove godine podariti unuče, ali kaže kako će obećanje možda ipak prekršiti.

– Svašta ja njima obećam. Ne znam kada će se majčinstvo dogoditi, ali kada se dogodi, ja ću biti spremna i najsretnija osoba na svijetu. Uloga 
majke jedna je od uloga kojoj se u životu neizmjerno veselim – iskreno priznaje.

U pjesmi “Dalmatinka” koju je otpjevala s connectovcima jedan stih kaže: “Stari Rozga furešte voli samo priko lita”, kojim se aludira da tata Rozga ne bi volio za zeta imati dečka koji nije iz Splita, ali u stvarnosti je, kaže Jelena, to sasvim drukčije.

– Moja obitelj uvijek je uz mene, njihova podrška svih ovih godina uvijek mi je bila dodatni vjetar u leđa, a stari Rozga je uvijek zadovoljan mojim 
izborom i onim što je za mene najbolje i što me čini sretnom. Jelenu prijatelji opisuju kao pouzdanu prijateljicu i svi naglašavaju kako jako voli urednost, što nam je priznala i sama.

– Jednostavno, ne mogu se opustiti ako oko mene nije sve po mome. Obavljanje kućanskih poslova jedna je od stvari koje me najbolje opuštaju. Nema za mene ljepšeg osjećaja nego nakon
 izbivanja vratiti se u svoju oazu koja je uredna i mirisna – objasnila je Jelena.

Voli zatulumariti do jutra

Zbog pjevanja se odrekla baleta, ali baletnih koraka prisjetila se na snimanju spota za “Nirvanu” i priznala nam je kako joj je žao što nema dovoljno vremena za češće odlaske na baletne predstave jer ples i balet su njena velika ljubav. U spotu je Jele, kako je prijatelji od milja zovu, prvi put pokazala svoju senzualnu i seksepilnu stranu.

– Rekla bih da je u 30-im godinama žena najviše svoja, najbolje poznaje svoje tijelo i um. Ne bojim se ekspresije vlastitih emocija, ne bojim se biti ono što jesam – objašnjava Jelena zašto je tek u 30-ima osvijestila svoj seksepil. Iako u svom rasporedu zadnjih mjeseci ima vrlo malo slobodnih dana, uvijek ih pokušava posvetiti prijateljima.

– Za društvo, prijatelje i izlazak uvijek se ima vremena. Ne izlazim tako često, ali kada izađem, uvijek sam zadnja koja ide kući, tako nadoknadim sve propuštene izlaske kada zbog obveza ne stignem – kaže Jelena Rozga.

>> Rozga uz pomoć Remi prešla milijun klikova na You Tubeu

>> Glazbenici brane Remi, Huljić ju je nazvao nižim oblikom života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije