Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Događaj tjedna

Rozga uz pomoć Remi prešla milijun klikova na You Tubeu

jelena rozga, portal
Foto: PIXSELL
1/3
05.04.2013.
u 19:00

Rozgina pjesma u nekoliko dana skupila je milijun i nešto klikova, a Elementalova “Romantika” (naime to je sporna pjesma o nesvršavanju) pet godina nakon što je objavljena ima ih jednako toliko.

Jelena Rozga snimila je novu pjesmu “Nirvana” i kao da nije bilo dovoljno da u spotu za nju pleše u čipkastom prozirnom trikou (da, zaista postoji takav odjevni predmet) kolegica pjevačica, Remi iz Elementala, učinila joj je najveću uslugu - popljuvala je tekst pjesme. Vjekoslava Huljić, autorica teksta, u obranu je poslala supruga Tončija koji se onda obrušio na Remi i sve koju se udostojili tvornici stihova Huljić reći što misle.

Ali Remi je dobila najžešću porciju: “Za mene je ona niži oblik života, a s nižim oblicima života ne upuštam se u raspravu. Ima još nešto. Taj niži oblik života pjeva da nije na vrijeme ‘svršila’ i kaže da navodno predaje engleski jezik u školi. ” E, sad, pjesmu nisu slušali samo ljubitelji lakih nota i još lakšeg teksta i ljubitelji Rozgine golotinje, nego i svi dušobrižnici koji su se zabrinuli što nam to mladež sluša. I klik po klik, na YouTubeu spot koji je prvi dan imao oko tisuću klikova začas je prešao milijun. Nije prošlo puno, Huljić se ispričao, rekao je da je bio isprovociran, ali da ga to ne opravdava. I koji je rezultat priče? Rozgina pjesma u nekoliko dana skupila je milijun i nešto klikova, a Elementalova “Romantika” (naime to je sporna pjesma o nesvršavanju) pet godina nakon što je objavljena ima ih jednako toliko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije