Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na estradi

Glazbenici brane Remi, Huljić ju je nazvao nižim oblikom života

Rozga (1)
Pixsell
Autori: rm, dam
29.03.2013.
u 12:00

Stihovi “Dođi k’o slavljenik na tortu i uzmi mi ljepotu” posvadili su scenu, a pjesma je na YouTubeu preslušana 300 tisuća puta. Pjevačica grupe Elemental napala Jelenu Rozgu zbog teksta, a u obranu Vjekoslave Huljić stao je njezin suprug

Nakon što je novu pjesmu Jelene Rozge “Nirvana” i njezine stihove “Dođi k’o slavljenik na tortu i uzmi mi ljepotu” prokomentirala reperica Mirela Priselac Remi rekavši da bi Vjekoslavi Huljić, autorici teksta, uzela pravo na slobodu govora, javio se Tonči Huljić.

– Za mene je ona niži oblik života, a s nižim oblicima života ne upuštam se u raspravu. Ima još nešto. Taj niži oblik života pjeva da nije na vrijeme “svršila” i kaže da navodno predaje engleski jezik u školi. Svoje dijete nikad ne bih pustio u takvu školu – izjavio je Huljić za Index.

U obranu pjevačice grupe Elemental svojim su statusima na Facebooku stali brojni glazbenici, a obranila ju je i predsjednica udruge B.a.B.e Sanja Sarnavka.

– Remi je obrazovana osoba i autentična glazbenica, za razliku od Huljićevih – rekla je.

Književnica Vedrana Rudan ironično je rekla da se gospođu Huljić, čije su dječje priče inače dio obavezne školske lektire, napada bez razloga.

– Ova uvažena hrvatska pjesnikinja isporučuje nam svoje uratke već godinama, ma koliko se mi branili. Treba li je zbog njenih stihova objesiti na prvu banderu? Nikako! Ženi kojoj Huljić “k’o slavljenik dolazi na tortu” sve mora biti oprošteno – objasnila je Rudan. Iz Hrvatske glazbene unije poručili su da se ne žele miješati u sukob svojih članova. Boris Đurđević iz Colonije, koji je radio aranžman za “Nirvanu”, smatra da je pjesma zbog svađe sve slušanija na YouTubeu. Prvi dan imala je oko 300 tisuća klikova.

– Tonči je kralj kraljeva jer je to bio njegov krajnji cilj! Upecali ste se k’o grgeč na mušicu – napisao je Đurđević na svom Facebook-profilu. Na pjesmu je reagirala i Tereza Kesovija: – Hvala Bogu, tekst se ne razumije zahvaljujući efektnoj plesnoj melodiji koju je Tonči Huljić znalački “zamotao” u aranžman i vokalize.

>> Remi: 'Vjekoslava Huljić ženama je naudila više nego šovinisti'

>> Jelena Rozga o novom imidžu: Seksepil ili imate ili ga nemate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije