Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio dolazak

Smije li Brad Pitt u Kinu nakon filma 'Sedam godina u Tibetu'?

Brad Pitt
Press Association/PIXSELL
07.01.2013.
u 18:47

Hollywoodska zvijezda Brad Pitt pridružio se kineskoj verziji Twittera, a iz prvog statusa na socijalnoj mreži Wiebo može se zaključiti da planira posjet komunističkoj državi.

Hollywoodska zvijezda Brad Pitt toliko je popularan u Kini da se čak pridružio i njihovoj verziji Twittera, a iz prvog statusa na socijalnoj mreži Wiebo može se zaključiti da planira posjet komunističkoj državi, piše RT.

"Istina je. Dolazim", napisao je Pitt na svom profilu. Vijest da se jedan od najzgodnijih muškaraca svijeta sprema na put u Kinu podijeljen je i citiran više od 30 tisuća puta te je dobio velik broj komentara, a tisuće iznenađenih korisnika izrazile su svoje oduševljenje.

Smije li u Kinu nakon filma "Sedam godina u Tibetu"?

Nije jasno je li Pitt mislio da će posjetiti Kinu ili je samo označio svoj dolazak na kinesku socijalnu mrežu. U šest sati slavni glumac je već skupio 100 tisuća "prijatelja". Neke filmske internetske stranice pišu da je Pittu zabranjen ulazak u Kinu nakon što je 1997. godine snimio film "Sedam godina u Tibetu".

Film se temeljio na istinitoj priči austrijskog alpinista koji se sprijateljio s Dalaj Lamom u trenucima kada je Kina okupirala Tibet. Negativno prikazivanje Kineza u filmu navodno je naljutilo službeni Peking.

Kineske vlasti već dugo vremena prate i cenzuriraju aktivnosti na internetu. U Kini su blokirane mnoge popularne stranice kao što su Facebook i Twitter.

>>Angelina Jolie i Brad Pitt u tajnosti se vjenčali na Karibima?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije