Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam godina veze

Angelina Jolie i Brad Pitt u tajnosti se vjenčali na Karibima?

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA - Brad Pitt and Angelina Jolie arrives on the red carpet at the 84th Academy Awards at the Hollywood and Highlands Center in the Hollywood section of Los Angele
BigPictures/PIXSELL
02.01.2013.
u 11:54

The Telegraph tvrdi da je par zavjete izrekao na karipskom otočiću Turks i Caicos gdje se trenutačno odmaraju sa svojih šestero djece

Mediji bruje da se dogodilo ono što se najavljuje već duže vrijeme: Angelina Jolie i Brad Pitt napokon su se vjenčali.

The Telegraph tvrdi da je par zavjete izrekao na karipskom otočiću Turks i Caicos, gdje se trenutačno odmaraju sa svojih šestero djece. Vijest o navodnom vjenčanju stigla je sedam godina nakon početka njihove romanse.

Brad je u posljednje vrijeme često izjavljivao da je dan vjenčanja bliži, a početkom prosinca navodno su i odabrali svoje vjenčano prstenje.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
josmalopanestalo
19:13 02.01.2013.

nisam bred ali mogu pit

OB
-obrisani-
23:20 02.01.2013.

i ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije