Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprost nije pomogao

Rihanna i Chris Brown prekinuli zbog poslovnih obveza

rihanna (1)
Reuters/PIXSELL
09.04.2013.
u 09:25

Pjevačica je slobodna pa se priprema za poslovne projekte i vrijeme provodi s prijateljima

Turbulentna veza Rihanne i Chrisa Browna ponovno je završila, nedugo nakon što su se pomirili. Ovoga puta nije ih rastavila Chrisova agresija, već poslovne obveze, piše E!News.

Prema riječima izvora bliskog pjevačici, glazbenika će uvijek voljeti, no sada je previše zauzeta pripremanjem turneje te novog parfema i modnih kampanji. Drugog muškarca u njezinu životu nema pa sada vrijeme provodi s prijateljima. Tako je ovog vikenda uživala na košarkaškoj utakmici, dok je Brown snimljen u New Yorku s nepoznatom plavušom.

>> C. Brown: Dvije godine uvjeravao sam Rihannu da sam se promijenio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije