Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne traži vezu

Nataša Dangubić: Od puberteta se nisam okrenula za muškarcem

nataša (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
03.08.2012.
u 18:00

– Ekstenzije su duge 40 cm i ugrađeno ih je 130, a stavljali su mi ih osam sati. Sjedila sam i čekala, strašno. To je bilo najgore, ali sve poslije je bajka. Najkvalitetnije su koje postoje – Great Lenghts od prave kose

Glumica Nataša Dangubić alergična je na naušnice, bilo da su od srebra ili od zlata, pa joj je jedini “ukras” koji može promijeniti na glavi frizura. Već dulje vrijeme nosi kratku kosu, ali prije nekoliko tjedana poželjela je promjenu i stavila ekstenzije koje sežu gotovo do pola leđa.

– Promjena frizure čini mi se kao benigni eksperiment. Bila sam plavuša, brineta, pa i ćelava, i shvatila da kosu uvijek mogu ošišati, a da se baš jako ne zeznem. Osim toga užasno volim promjene, čak i one životne i teže promjene ne podnosim teško – ispričala je 37-godišnja glumica i nastavila:

– Puštala sam svoju kosu i došla je u najgoru fazu, kad s njom ne mogu ništa, pa sam se u dogovoru s frizerkom odlučila za ekstenzije. Jako ih je lako održavati, odlično se raščešljavaju, sušim kosu prirodno, a osjećaj je savršen i nemam dojam da na glavi imam nešto što nije moje.

Sada se, priznaje Nataša, osjeća puno ženstvenije, štoviše, na spomen svoje frizure presretno viče “Vau!” pa joj nije bilo teško satima sjediti i buljiti u jednu točku dok su joj novu kosu lemili pramen po pramen.

– Ekstenzije su duge 40 cm i ugrađeno ih je 130, a stavljali su mi ih osam sati! Sjedila sam i čekala, strašno. To je bilo najgore, ali sve poslije je bajka. Najkvalitetnije su koje postoje – Great Lenghts od prave kose i ne mrse se kada glavu uroniš u more – veli Nataša.

Glumica je nadomjestila kompletnu dužinu svoje kose, a samo ekstenzije, bez postupka njihove ugradnje, platila je oko 3000 kn. Imat će ih oko šest mjeseci, a pri njihovu skidanju neće se morati drastično ošišati. Ugradila ih je u salonu koji je prije godinu i pol dana u centru Zagreba otvorila s majkom Nelom Horvatinčić. No iako joj je salon u zgradi ispod stana u kojem živi, već mjesec dana zbog obveza nije stigla na masaže koje inače obožava, a mama joj je, kaže, odlična suradnica.

– Ona je organizatorica, a ja sam zadužena za odnose s klijentima jer i sama kao klijentica najbolje znam kako bih se voljela osjećati u nekom, pa tako i u našem salonu. Ali znamo se porječkati! Pa koja mama i kći se ne porječkaju? Mama i ja imamo zdrav odnos, vrlo otvoren i sve si možemo reći. Čak me u zadnje vrijeme dosta hvali. Jako se iznenadi, da ne kažem šokira, kada pokažem bilo kakvu organizacijsku sposobnost. Jer za nju ja sam glumica koja ništa ne može organizacijski složiti – priča Nataša.

Ipak, bez obzira na to što salon obožava, nije naučila masirati ili depilirati, već na tu ideju kaže:

– Ne pada mi na pamet! Ja imam svoj posao, ali iz znatiželje sam naučila puno toga o eteričnim uljima na kojima se bazira naša kozmetika i o kremama. Ali ne znam brati ljekovito bilje za ulja, jako se bojim buba, zmija i svega što gmiže, tako da ću teško s takvim paranojama u polje.

Prije pet mjeseci Nataša je prvi put otkako je rodila danas petogodišnju kćer Lolu počela vježbati jer na to ju je prisilila fizički zahtjevna predstava Teatra &TD “Gloria”. Režim joj se svidio pa je nastavila istim tempom.

– Prvo sam krenula na pilates i dovela se u red da se uopće mogu početi baviti akro jogom. To je akrobatska joga koja podrazumijeva da na nju krećeš poprilično razgiban, da imaš snage, stabilnosti i znaš osnove joge. Vježbala sam mjesecima četiri puta tjedno pilates plus tri puta tjedno jogu. Pilates bih radila sat vremena, a jogu po dva ili čak tri sata. Bilo je pomalo krvavo uoči premijere u travnju. Ali sada je tempo malo slabiji – kaže glumica. Prirodno nije mišićave građe, sad ipak prvi put u životu ima definiciju, a riješila se i svojeg najvećeg neprijatelja.

– Godinama se uporno i sustavno i svim sredstvima borim protiv celulita, i tek ove godine uz ovu silnu vježbu on je bitno manji. Dakle, lijeka ima! – otkrila je.

Natašino životno pravilo jest: “Nikad ne reci nikad!”. No to pravilo ne vrijedi kad je riječ o suprugu, redatelju Bobi Jelčiću s kojim se razišla prije dvije i pol godine. O tom odnosu nikada ne govori, a nije otkrila ni je li joj tko u ovo ljetno vrijeme zapeo za oko.

– Nikada nisam razmišljala kakav je fizički tip mojeg muškarca, a je li mi netko privlačan mogu prosuditi tijekom kontakta, odnosno razgovora. Ali da se okrenem za nekim na ulici, pa mislim da se od puberteta ni za kim nisam okrenula! Moj sljedeći muškarac morat će biti savršen pa nek’ se jave takvi potencijalni kandidati – našalila se.

Dakle muškarci su joj u drugom planu. Centar svijeta joj je Bobina i njezina kći Lola koja je najvećim dijelom odgovorna i za ovu priču jer ona je mamu nagovorila na ekstenzije.

– Gledala je fotografije na kojima je ona još beba, a ja imam dugu kosu i stalno govorila: “Mama, bila si puno ljepša s dugom kosom, kad ćeš je opet pustiti?” Sada je oduševljena i svima govori da njezina majka ima dugu kosu, to je očito velik događaj u našim životima – kaže i nastavlja pričati o svojoj curici:

– Lola je totalno usredotočena na garderobu. Čak i meni određuje što ću odjenuti, ali živciram je jer stalno nosim crno. Ne uspijeva mi unijeti boje u život. Garderoba joj je važna od rođenja, samovoljna je, eksperimentira i stavlja svašta na sebe. Karakterno je mješavina mene i Bobe, ali zapravo je jako svoja. Baš je prava The Lola!

Njih dvije ovaj čas već su na Lopudu gdje će u obiteljskoj kući provesti dva i pol mjeseca.

– Od svih rituala na ljetovanju najdraži mi je da baš ništa ne radim. Ali volim se kupati rano ujutro oko sedam ili predvečer, kada sunce zađe. Ne ribarim poput mojeg oca Janka, takav vid relaksacije nije mi neka fora. Ribu volim vidjeti na tanjuru. Naime, od svih kućanskih poslova jedino volim kuhanje, ostalo ne podnosim. Da mi dođe ekipa na Lopud, obvezno bih im spremila ribu na gradele ili neku dobru riblju juhu. Iako, moja najdraža hrana su šparoge, vrganji, tartufi... – priča glumica koja je ljetno uživanje prekinula tek zog premijere predstave “Skup sjećanja” na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Komentara 11

KA
karambita
22:00 03.08.2012.

Nije se okretala za muskarcima...ova je sposobna da stane na celo PARADE PONOSA

Avatar MENSA
MENSA
22:10 03.08.2012.

DOSTA S BEDASTOĆAMA! Kog opće zanima seksualni život ove čovjekolike spodobe, a da o njenim ekstenzijama ni ne govorimo?! U svakom slučaju, žena izgleda "tako" da je očigledno da do muškarca može doči jedino ako mu ....plati! Jest da je ljeto i sezona "kiselih krastavaca" u medijima, ali što je previše......previše je!!!

ĆA
ćaćaća
18:28 03.08.2012.

ma bitno da je tatica dao rusko ime..a onda je sve lakše:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije