Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lagao da je trijezan

Mike Tyson: Ja sam zlobni alkoholičar na rubu umiranja

mike tyson
YouTube Screenshot
25.08.2013.
u 12:14

Loš sam čovjek, ponekad. Učinio sam puno loših stvari, ali tražim oprost. Želim promijeniti svoj život, od sada želim živjeti drukčije, tvrdi Tyson.

Boksačka legenda Mike Tyson priznao je javnosti da je na rubu smrti od alkohola i droga koje godinama uzima. Bivši prvak u teškoj kategoriji nenadano je otvorio dušu novinarima tijekom konferencije u Veroni na kojoj je bez zadrške priznao kako je cijelo to vrijeme svima lagao da je trijezan, javlja Daily Mail.

- Loš sam čovjek, ponekad. Učinio sam puno loših stvari, ali tražim oprost. Želim promijeniti svoj život, od sada želim živjeti drukčije. Želim biti trijezan, a ne zlobni alkoholičar - priznao je te dodao kao ne želi umrijeti iako je na rubu umiranja od alkoholizma.

Nakon što je shvatio što je rekao, Tyson je zastao na trenutak, razmislio pa kazao kako već šest dana nije konzumirao niti alkohol niti drogu. Nazvao je to ''čudom''.

- Više nikada neću to koristi - obećao je nekadašnji prvak koji je rije pet godina priznao i suicidalne misli. Dogodilo se to prije negoli se 2009. godine njegova četverogodišnja kći ugušila tijekom igre na pokretnoj traci što je potaknulo povratak u ovisnost.

- Predozirao bih se svake noći. Nisam mislio da ću još dugo živjeti, ali sada želim preokret i sretan sam što sam živ - povjerio je Tyson koji je ranije već tri puta bio na odvikavanju.

>>Mike Tyson: Ja sam životinja, drogiran sam tukao prostitutke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije