Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sad je bez poroka

Mike Tyson: Ja sam životinja, drogiran sam tukao prostitutke

\'Mike Tyson at the \'Hangover Part II\' premiere, held at the held at Grauman\'s Chinese Theatre, Los Angeles.  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
18.04.2012.
u 13:25

Nakon kobnog incidenta 2009. godine dobrovoljno je otišao na liječenje i zakleo se da više neće piti ni drogirati se. Za sada mu dobro ide, čist je već tri godine. Trenutačno nastupa u cabaretu u Las Vegasu.

– Ja sam životinja, samo sam lijepo odjeven – rekao je nekadašnji boksački prvak Mike Tyson govoreći o najmračnijem dobu svog života.

Jednom je drogiran i pijan u hotelskoj sobi pretukao sedam prostitutki jer je umislio da ga žele opljačkati i uzeti mu dušu. Zbog svega toga danas se kaje i napokon je svjestan zašto su ga zvali "najgorim čovjekom na svijetu".

– Istodobno sam šmrkao kokain, intravenozno uzimao morfij, pio viagru i konjak te pušio marihuanu. Gledao sam tih sedam prostitutki i postao paranoičan. Pretukao sam ih, a onda izvrijeđao i istjerao iz sobe. Ponašao sam se kao da je vrag ušao u mene – rekao je Mike o incidentu koji se dogodio 2009. godine.

Nakon toga dobrovoljno je otišao na liječenje i zakleo se da više neće piti ni drogirati se. Za sada mu dobro ide, čist je već tri godine. Trenutačno nastupa u cabaretu u Las Vegasu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije