Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Ella: Dragog mi nije bilo doma dva dana i oprala me ljubav

Ella
16.05.2012.
u 15:39

Ekipa je u radijski studio stigla ravno sa snimanja spota koji režira sve hvaljeniji mladi redatelj Dino Senčar. Video će baš poput pjesme biti klupski, ali će atmosfera biti nabijena seksepilom

Ljubičaste kose i puna energije u eteru Narodnog radija svoj povratnički singl predstavila je nekadašnja velika dance zvijezda Ella. Zajedno s DJ-om i producentom E Baseom snimila je pjesmu Maza, koju su predstavili slušateljima gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

– Pjesmu sam napisala u trenutku slabosti. Dragog mi nije bilo doma dva dana i oprala me ljubav, iako inače nisam taj tip – priznala je dancerica poznata po hitu 'Iza ponoći'.

'Mazu' je isprva namjeravala prodati, no kad je E-Base isproducirao pjesmu nije mogla odoljeti i snimila ju je u svojoj interpretaciji. Ekipa je u radijski studio stigla ravno sa snimanja spota koji režira sve hvaljeniji mladi redatelj Dino Senčar. Video će baš poput pjesme biti klupski, ali će atmosfera biti nabijena seksepilom.

Ključne riječi

Komentara 2

C5
c54t21q2
16:15 16.05.2012.

ko je sad ova? Neka nova ...ofarbana!

SW
swimm
16:31 16.05.2012.

pola današnjih zvijezdica nema glas kao Ella !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije