Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 204
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez briga

Cristiano Ronaldo sina ostavio majci pa tulumari po moru

Cristiano Ronaldo
Foto: Pixsell
1/3
25.07.2010.
u 16:40

Dok se Cristiano brine za svoj brončani ten i odmara, njegova majka Dolores u vili koju su unajmili za ljetovanje skrbi se o unuku

Posljednje dane odmora prije nego što se vrati napornim treninzima na travnatim terenima, nogometaš Cristiano Ronaldo provodi s muškom ekipom tulumareći na jahti po moru oko portugalskog Algarvea.

Primarna briga najpoznatijeg metroseksualca među sportašima je da na svoje mišiće nabaci brončani ten pa se s kapicom, u potkošuljici vlastite robne marke i u zelenim gaćicama redovito sunča na palubi. Dakle, možemo zaključiti da nenadano očinstvo nimalo nije utjecalo na bonvivanski stil Cristianova života. Dječačića, koji se rodio 17. lipnja, Ronaldo je ostavio na skrb svojoj majci Dolores, koja s bebicom dane provodi u vili koju su unajmili za ljetovanje, dok se njen mezimac odmara. Podsjetimo se, Cristianu je sina rodila anonimna američka konobarica koju je sreo u Los Angelesu i stupio s njom u odnos poslije famozno lošeg šarmiranja pri kojem joj je izgovorio: “Ti, ja, seks, seks?”. Jednom su prespavali u njegovoj hotelskoj sobi, a kad je saznala da je trudna, Cristiana je pronašla i obavijestila preko njegovog agenta Jorgea Mendesa.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franel
17:22 30.07.2010.

Eto prilike za Dolores Lambasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije