Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA KUP

Srpska psihologinja pomaže 
našim igračicama

rukometašice
Foto: HRS
09.10.2014.
u 08:30

Hrvatska nije sudjelovala na posljednjem SP-u. Našoj reprezentaciji bit će ovo dobra provjera uoči Europskog prvenstva kojem smo početkom prosinca, zajedno s Mađarskom, domaćini.

U Umagu danas počinje Croatia kup za rukometašice. Osim Hrvatske nastupaju Srbija i Poljska, druga i četvrta reprezentacija s posljednjeg Svjetskog prvenstva, te Njemačka koja je na SP-u ispala u četvrtfinalu.

Hrvatska nije sudjelovala na posljednjem SP-u. Našoj reprezentaciji bit će ovo dobra provjera uoči Europskog prvenstva kojem smo početkom prosinca, zajedno s Mađarskom, domaćini. Prvu utakmicu večeras igramo protiv Poljakinja (19 sati).

Zanimljivo je da je stručni štab Hrvatske pojačala srpska psihologinja 
Bojana Jeličić koja je pomagala rukometašima Srbije uoči nastupa na Europskom prvenstvu 2012. godine kada su osvojili srebro.

>>Duvnjak u gostima kod Željka Babića u Brestu

>>Najbogatiji su rukometni klub svijeta, a PPD Zagreb i ostale ugošćuju u hangaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije