Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

Zebre u problemu uoči Pick Szegeda

Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
02.04.2015.
u 08:15

Poraz u finalu slovenskog kupa od Celjana koštao je Ivana Vajdla pa je novi trener Gorenja Goran Cvijič.

Rukometaši Kiela u kratkom vremenu ostali su bez dva važna igrača. I to baš uoči četvrtfinalnih utakmica s mađarskim Pick Szegedom. Nakon što se ozlijedio vratar Palicka, odmah su angažirali 42-godišnjeg norveškog veterana Steinera Egea koji je posljednji put branio prije tri godine. No veći je problem ozljeda reprezentativnog lijevog krila Dominika Kleina. Ozlijedio se na utakmici protiv Erlangena, a s parketa će izostati najmanje osam mjeseci.

Problem je što je bio jedino lijevo krilo jer se prije već ozlijedio Rune Dahmke. Za sada poziciju lijevog krila pokriva Rasmus Lauge koji je inače srednji vanjski pucač. Tko zna, možda Kiel pronađe još jednog veterana da pokrije lijevo krilo.

>>Barca nije navikla na teške utakmice, a mi u tom susretu ne možemo izgubiti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije