Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb slavio u celju

Junak Ivić: Postajemo prava momčad. Vujović: Sad želim punu Arenu!

Filip Ivić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.09.2015.
u 08:58

Kada ovako izgubiš onda sigurno nije veselo. Imali smo 21:20 i sedmerac. Onda se ukazao Ivić, kaže trener Celjana.

Rukometaši PPD Zagreba nastavili su seriju pobjeda ove sezone. Barem kada je riječ o službenim natjecanjima. Nakon triju pobjeda u SEHA Gazprom ligi (Nexe, Meškov, Strumica), te pobjede nad Kielom u Ligi prvaka stigla je i peta uzastopna pobjeda. Zagrebaši su u Celju pobijedili Pivovarnu Laško sa 21:20.


I neodlučeno super

– Kada smo na kraju ostali sa četiri igrača u polju razmišljao sam kako će biti super ako završi neodlučeno. No, Filip Ivić je obranio i taj posljednji napad i donio nam izuzetno važne bodove. Mislim da Filip nije primio niti jedan pogodak u posljednjih pet minuta otkako je stao među vratnice – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Doista, Ivić je ušao u igru u 55. minuti kada je domaćin vodio sa 20:18 i kada se činilo da će bodovi ostati u Zlatorogu. No, tako nije mislio Fićo koji je u pet minuta obranio četiri lopte od čega jedan sedmerac.

– Uh, bila je to prava, muška utakmica. Ponovno nam je obrana donijela pobjedu. Evo, ovo je već peta utakmica u kojoj smo primili manje od 22 pogotka. U neizvjesnoj završnici odigrali smo pametno, a to znači da postajemo prava momčad. Inače, atmosfera u svlačionici je fenomenalna. Dugo nisam igrao s ovako odličnom klapom – rekao je Filip Ivić, junak utakmice.

Zagrebaši su prije ove utakmice samo jednom pobijedili u gostima kod Celjana. Bilo je to 2009. godine kada su za momčad iz Veprinečke igrali Lazarov, Vori, Duvnjak, Balić...


Žestoka atmosfera

– Moram pohvaliti atmosferu u dvorani. Bilo je žestoko. Navijali su domaćini svih 60 minuta za svoje, ali moji se dečki nisu dali. Iskreno, nisam očekivao utakmicu na ovako mali broj pogodaka. Očekivao sam da će domaćin postići puno više pogodaka jer su poznati po brzoj igri u napadu. No, naša obrana odigrala je još jednom na visokom nivou. U prvom poluvremenu nas je obranama u rezultatskoj neizvjesnosti držao Stevanović, a na kraju Ivić. S ove dvije pobjede rasterećeno čekamo mađarski Veszprem sljedeće subote u Ligi prvaka. Nadam se da će ovoga puta Arena biti dupkom puna – rekao je Vujović koji je jučer bio dvostruko zadovoljan.

>>PPD Zagreb slavio u Sloveniji, gledatelji HRT-a uskraćeni za još jednu sjajnu predstavu

– Da, bio sam zadovoljan zbog pobjede kao trener PPD Zagreba, ali i kao izbornik Slovenije sa igrom reprezentativaca iz Celja – zaključio je Vujović.

Komentara 4

DU
Deleted user
12:30 27.09.2015.

zahvaljujem HRT-u što je sve kamere i reportere poslao na dernek komunističke partije. to je sigurno zanimljivije i vrijednije za Hrvate od utakmice LP našeg prvaka Zagreba.

VO
vodenjak142
10:33 27.09.2015.

Vujovića zadržati što duže u klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije