Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Bundesliga uzela danak, Duvnjak zasad izvan opasnosti

Domagoj Duvnjak
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
16.06.2015.
u 16:40

– Njegovo je stanje stabilno, ali je zadržan kako bi se do kraja napravile sve analize. Za sada nema naznaka da je riječ o bilo kakvoj opasnoj bolesti, riječ je o umoru – rekao je Ivica Maraš, glasnogovornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Domagoj Duvnjak, hrvatski rukometni reprezentativac, i jučer je bio u KBC-u Rijeka.

– Njegovo je stanje stabilno, ali je zadržan kako bi se do kraja napravile sve analize. Za sada nema naznaka da je riječ o bilo kakvoj opasnoj bolesti, riječ je o umoru – rekao je Ivica Maraš, glasnogovornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Domagoj Duvnjak nije u Umagu trenirao punom snagom. Ni po čemu nije odavao da mu je loše. Nije čak bilo ni planirano da igra protiv Turske.

Rekao je da može igrati

– Izbornik Babić pitao ga je želi li igrati desetak minuta, na što je Duvnjak spremno rekao da može. No, nakon utakmice uhvatila ga je vrtoglavica i sjeo je na pod. Odmah je prebačen u umaški Dom zdravlja, a odatle u KBC Rijeka. Ondje su mu odmah izvadili krv, dao je urin, snimili su mu srce... Prvi su nalazi uredni. S obzirom na napornu sezonu u njemačkoj ligi, ne čudim se što je na kraju sezone u takvom stanju. U Njemačkoj se ne štedi, igra se 60 minuta u obrani i napadu, i tako svaki treći dan. Ne zaboravite da je Duvnjak od 17. godine u profesionalnom pogonu, a u Njemačkoj već šest sezona – istaknuo je Maraš.

Duvnjak je u Bundesligu došao 2009. potpisavši za Hamburg, zajedno s Igorom Vorijem. U tom klubu igrao je do 2014. godine kada je potpisao za Kiel.

Domagoj je ove godine imao problema i s očima te je propustio kvalifikacijske utakmice s Nizozemskom i Turskom za odlazak na EP.

– Bio sam na pregledu kod oftalmologa u Kielu i dijagnosticirao mi je bolest kojoj nisam zapamtio ime, ali jesam to da nije opasna – rekao je tada Duvnjak.

Prvi put s lećama

Nakon terapije koja se sastojala od posebnih kapi za oči, prvi put u životu dobio je leće.

– Muči me to već neko vrijeme, najviše se javlja nakon velikog umora i velikih napora. Magli mi se pred očima, počnu mi suziti i nije to nimalo ugodno. Pojavi se pa nestane i traje to već dugo – ispričao je nakon terapije Duvnjak.

S lećama je igrao i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, no stekao se dojam da tamo nije bio raspoložen, nije bio na razini svojih igara u 2013. godini.

>> Duvnjak osjetio vrtoglavicu i prenoćio u bolnici

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije