Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan je nezadovoljan

Vori: Nismo bili dobri na SP-u, svi smo zakazali i vrijeme je za dublju analizu

Igor Vori
Goran Stanzl/PIXSELL
31.01.2015.
u 19:15

- Jedino dobro je što smo izborili kvalifikacije za Olimpijske igre. Sve ostalo nije bilo dobro. Počevši od mene, najstarijeg igrača i kapetana, moram reći da smo svi zakazali

Igor Vori bio je iznimno razočaran nakon poraza od Danske. Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije u razgovoru za RTL analizirao je cijelo prvenstvo.

- Jedino dobro je što smo izborili kvalifikacije za Olimpijske igre. Sve ostalo nije bilo dobro. Počevši od mene, najstarijeg  igrača i kapetana, moram reći da smo svi zakazali, rekao je Vori.

Koji je razlog ovakvog rezultata?

- Nemam neki razlog za to, ali ja kao najiskusniji moram preuzeti dio krivice na sebe. Nismo bili dobri, nisam to očekivao.

Zašto nismo igrali prepoznatljiv rukomet?

- To je za dublju analizu. Jednostavno nismo bili pravi. Čekali smo stalno, ali nismo dočekali pravi dan. Uvijek smo se tražili, bili smo na nekih 80 posto. Jedan dan je funkcionirala obrana, drugi dan napad, a nikad jedno i drugo. Treba se dignuti i iz ovoga  puno naučiti.

>>Goluža: Vidim li se i dalje na klupi? Najvažnije je da su igrači dali sve od sebe

>>Danska pobijedila Hrvatsku i osvojila peto mjesto na SP-u

Komentara 12

4M
4mazge
20:37 31.01.2015.

nisu svi zakazali samo ti, čupić i alilović....ostali su bilo ok......

SU
sumoborac
15:11 01.02.2015.

Vori snimaj reklame,tu si dobar,a za repku nisi !

IN
inbox
19:44 31.01.2015.

'velike misli' 'velikog igrača' . vori ostavi se rukometa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije