Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKEND VODIČ

Zagreb se bogatim programom sprema za Noć vještica

Noc vjestica obiljezava se u noci sa 31. listopada na prvi studenog
31.10.2014.
u 12:00

Proslava keltske Nove godine organizira se u Arheološkom muzeju 31. listopada, a proslava Noći vještica u Kinu Grič počinje 31. listopada u 21 sat prikazivanjem kultnih horor filmova - Egzorcist i Psiho

Grič Witch party Proslava Noći vještica u Kinu Grič počinje 31. listopada u 21 sat prikazivanjem kultnih horor filmova - Egzorcist i Psiho. U 23 sata počinje Grič Witch party koji se u 2 sata poslije ponoći seli u obližnji klub VIP. Kostimi su poželjni, a za glazbu će se poprinuti RNB Confusion DJ-i. Cijena ulaza u kino je 20 kuna, u VIP klub također 20, a zajednička ulaznica stoji 30 kuna.

Halloween party Partyjem pod nazivom Back to history Noć vještica 31. listopada obilježit će se u klubu History. Maske su obvezne, a prisutne će zabavljati DJ hitovima iz prošloga stoljeća. Ulaz je besplatan uz rezervaciju.

Noć u muzeju Proslava keltske Nove godine organizira se u Arheološkom muzeju 31. listopada. Program namijenjen djeci od 9 do 14 godina podrazumijeva razgledavanje muzeja uz svjetlost ručnih svjetiljki te filmski program.

Building blocks Radovi mladih od 14 do 30 godina iz Velike Britanije, Francuske i Hrvatske, nastali u sklopu projekta BBS - Building blocks, bit će izloženi u Tvornici Katran. Otvorenje izložbe financirane od strane Europske komisije i Agencije za mobilnost otvorit će se 31. listopada u 18 sati. Radi se o idejama kako urediti urbani prostor grada.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar gecdra
gecdra
12:52 31.10.2014.

Novokomponirana budalaština. Roditelji čuvajte djecu od takvih sotonističkih državnih praznika.

MA
majanic
12:33 02.11.2014.

Zar je ljudima toliko ispran mozak da kopiraju sve što su vidjeli na televiziji? Uskoro ćemo peći puricu za "dan zahvalnosti"

DU
Deleted user
22:49 01.11.2014.

Mi smo kao katolička zemlja, ali nam svako (čitaj trgovci) može podvaliti neke nove poganske gluparije; bitno da se troši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije