Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodena bitka

Zabavi se i posjeti prvi Water Balloon Challenge!

Water Balloon Challenge
Foto: lovecsf/YouTube
1/4
31.05.2015.
u 22:00

Kada si se zadnji puta stvarno zabavio, a da se toga sjećaš? Ako ti treba neko vrijeme, onda je Water Balloon Challenge idealno rješenje za tebe!

Tko kaže da svaki izlazak mora biti isti i da bez brdo para nema prave zabave. Kada si se zadnji puta stvarno zabavio, a da se toga sjećaš? Ako ti treba neko vrijeme, onda je Water Balloon Challenge idealno rješenje za tebe!

Evo i zašto!

1. Manje ćeš potrošiti

Water Balloon Challenge je besplatan! Koliko boli kad znaš da ćeš vani samo na upade potrošiti otprilike jednako koliko i ovdje na četiri runde za ekipu? Uz to, ovdje nema trošenja na benzin, odnosno vjerojatnije na taksi, poznavajući današnje izlaske jer jednom kada stigneš ostaješ s nama do jutra! Imamo 2 stagea i brdo aktualnih izvođača koji će nas zabavljati od 15:00h do 2:00h ujutro.

2. Muzika je bolja

Koliko puta ti se dogodilo da izađeš u neki klub i ne znaš niti jednu stvar koja svira? Tada u popravljanju raspoloženja neće pomoći ni prijateljice ni dečko koji ti se sviđa, a noć je već upropaštena. Na WBC tulumu nema čekanja do 2 ujutro da alkohol počne obavljati svoju dužnost pa da ti je više svejedno što svira, već se tamo pušta ono što se voli.

3. Samo nebo granica

Zatvori oči na tren i zamisli provod bez ljudi koji te živciraju, tzv. gradskih pozera bez pokrića, pijanih klinki, upornih frajera, nečijih ugroženih muževa pa i djedova? Samo ti, tvoje društvo i dobra zabava. Nama zvuči idealno. Dodatni plus je i to što ne moraš čekati konobara toliko dugo da zaboraviš što si naručila.

4. Ne trebaš ići kući...

... jer nakon programa kreće WBC after. Party traje dok se svi ne složite da je vrijeme za "fajrunt" .. a o spremanju Jaruna organizatori će razmišljati sutra.

>>Lukavcem zavladale coprnice i mitska bića

>>Tisuće Zagrepčana na biciklu odvozile rutu dugu 10 km od fontana do Bundeka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije