Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri floora

Pistolero u petak slavi svoj deveti rođendan u AKC Medika

AKC Medika
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
15.01.2015.
u 16:30

Program počinje od 22 sata, cijene ulaznica su od 30 do 50 kuna, a kao glavni gost nastupa Karl Haniche iz engleskog Brightona

Pistolero u petak slavi svoj deveti rođendan i to na čak tri floora u AKC Medika. Program počinje od 22 sata, a kao glavni gost nastupa Karl Haniche iz engleskog Brightona, uz domaću podršku koju čine Kirg, Zmayo, Morph, Pelks, Val Vashar, Winpa, Vrx, Zu-Bam, Pipal i Lindarski.

Posjetitelji će uživati u nizu stilova kvalitetne underground elektronike. Za vizualni dio zaduženi su Wild Bronco, LiteMotif, Tanja & 400 Zečeva i Hypnodelix VJ tim uz Area 51 psihodelične dekoracije.

Ulaz do 23 sata košta 30 kuna, do ponoći je 40 kuna, a kasnije 50 kuna.

Komentara 1

TV
tvrdapixa
20:12 22.01.2015.

Čuj ovo, program na 3 "floora". Pa nije ovo Floraart!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije