Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti po redu

Otvoren regionalni sajam mode – Perwoll ZONA 45

Perwoll ZONA 45 (1)
Foto: Mateja Vrčković
1/6
17.05.2013.
u 09:39

Sljedeća četiri dana Zagreb postaje modni epicentar regije.

U predivnom ambijentu jednog od najljepših zagrebačkih parkova, na Trgu kralja Tomislava otvoren je najveći regionalni sajam mode Perwoll ZONA 45, a podršku modnim kreativcima došla su pružiti i brojna poznata lica poput Marijane Batinić, Antonije Stupar Jurkin, Tihane Harapin Zalepugin, Borisa Banovića, Ane Maras, Anite Dujić, Ivane Delač i Marijane Kužine od kojih su neka odmah iskoristila priliku i za šoping.

Četvrti po redu regionalni sajam mode poznat pod imenom Fashion.hr Industrija ove godine promijenio je svoje ime u novi naziv Perwoll ZONA 45 koji simbolizira 45. geografsku paralelu koja prolazi kroz zemlje regije iz kojih je ove godine pristigao rekordan broj izlagača. Novost je i to što se sajam ove godine održava na čak dvije lokacije, na Trgu kralja Tomislava na kojem možete razgledati bogatu ponudu više od 150 izlagača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije te na Cvjetnom trgu na kojem će se u subotu, 18. svibnja održati i finalna revija natječaja LIFT by Perwoll namijenjenog afirmaciji mladih dizajnera.

U čak četiri dana trajanja, Zagrepčani i Zagrepčanke te posjetitelji hrvatske metropole, osim u izvrsnoj modnoj ponudi i šopingu po promotivnim cijenama, imati će priliku uživati i u atraktivnom popratnom programu – kreativnim radionicama u sklopu kojih pod budnim okom modnih profesionalaca mogu naučiti brojne tehnike izrade modnih proizvoda, humanitarnim akcijama, druženju s dizajnerima te glazbenim nastupima u večernjem programu u lounge baru ZONA 45. Sajam mode traje od četvrtka, 16. svibnja do nedjelje, 19. svibnja, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije