Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
položili vijence

U Trebarjevu Desnom obilježene obljetnice rođenja braće Radić

trebarjevo desno,obljetnica,braća radić (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/7
11.06.2012.
u 12:37

Braća Radić osnovala su nauk koji i dan danas živi i trebalo bi ga primjenjivati. Hrvatska pučka seljačka stranka osnivana je kada je hrvatsko selo bilo ugroženo, a slična je situacija i sada, istaknuo je Hrg.

Izaslanici Hrvatske seljačke stranke položili su u ponedjeljak vijence kod Spomen-doma Antuna i Stjepana Radića u Trebarjevu Desnom pokraj Siska te obilježili time dan rođenja osnivatelja svoje stranke.

– Ovo je velika obljetnica za čitav narod. Braća Radić osnovala su nauk koji i dan danas živi i trebalo bi ga primjenjivati. Hrvatska pučka seljačka stranka osnivana je kada je hrvatsko selo bilo ugroženo, a slična je situacija i sada. Nema boljeg mjesta za poslati tu poruku od rodne kuće braće Radić. Pozvao je i sve stranke na slogu i jedinstvo te da nagodinu svi zajedno polože vijence kod Spomen-doma u Trebarjevu Desnom.

Komentara 1

VI
Vito
07:48 12.06.2012.

U Trebarjevu Desnom obilježene obljetnice rođenja braće Radić Baš me zanima koliko je Trebarjvljana Donjih potpisalo referendum za aneksiju Hrvatske od strane EU fašista? Već u 19. stoljeću su braća znala poštovati Hrvatsku... Tko je u 21. stoljeću potpisao aneksiju?ju? jajaja, glavna desna ruka optuženika za pljačku Hrvatske... Tko ju je u tome svesrdno podržavao? Vožd HSS-a i njegova partijska čelija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije