Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se bura

Radnici Jadrankamena dolaze po službena vozila u Split!

tonći drpić (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
27.03.2012.
u 12:05

– Doći će cijeli Brač: žene, djeca, starci, svi! Tražimo potvrdu da će nam u ponedjeljak biti isplaćene plaće za studeni – kaže Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadrankamena

Radnici HEP-a isključili su struju na dva sata u pogonu Jadrankamena u Pučišćima nakon što su obećali radnicima u štrajku da će je opet uključiti u 13 sati.

– Tvrde da su došli u redovitu kontrolu, ljudi rade i mi im vjerujemo – kaže Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadrankamena koji za petak najavljuje veliki prosvjed Bračana u Splitu.

– Doći će cijeli Brač: žene, djeca, starci, svi! Cilj nam je da nam predsjednik uprave da pismenu potvrdu da će u ponedjeljak isplatiti plaće za studeni, jer novca na računu ima. Ujedno dolazimo po službene automobile Jadrankamena. Pogoni ne rade, nema potrebe da se administracija vozika i troši gorivo dok mi nemamo za kruh – najavljuje Drpić. Kaže da neće otići dok se njihovi zahtjevi ne ispune.

Policiji će prosvjed najaviti u srijedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije