Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski proizvod

Na splitskoj rivi se pomamili za antirecesijskim toaletnim papirom

papir
Olala
06.03.2010.
u 16:24

Najgorljiviji savjetnici na rivi su bili umirovljenici, koji su zaključili da to treba slati premijerki i njenim ministrima pa neka malo uštede da ostane nešto i za običan puk.

Na splitskoj rivi danas su se pomamili za antirecesijskim toaletnim papirom. Gužvu, uglavnom među umirovljenicima, stvorila je promotivna kampanji tvrtke Tardi koja izlaže na GAST sajmu u Splitu, a svoj je antirecesijski proizvod odlučila predstaviti među građanima. Najgorljiviji savjetnici na rivi su bili umirovljenici,  koji su zaključili da to treba slati premijerki i njenim ministrima pa neka malo uštede da ostane nešto i za običan puk.

Većini se svidjelo i to što je riječ o hrvatskom proizvodu, pa ako je i Antirecesijski, bar se nešto u Hrvatskoj proizvodi. Optimisti se nadaju da će ovaj proizvod uskoro biti samo zgodna doskočica te da nam recesija neće potrajati toliko dugo da bismo ovisili o posebnim, antirecesijskim proizvodima. Antirecesijski toaletni papir košta 9,99 kuna za dvoslojni i 11,99 kuna.

Komentara 3

Avatar m_m
m_m
17:43 06.03.2010.

Nagradno pitanje: koja ga to tvornica u HR proizvodi?

MY
mystery023
13:25 07.03.2010.

Tardi d.o.o., inače iuz Zagreba, specijalizirani baš za papirnu industriju, posebice wc papir, sa motivima tipa krapinski pračovjek itd... I što sam osvojio? Još jedan besmislen komentar od tebe?

Avatar m_m
m_m
15:44 07.03.2010.

mystery023 Nisi osvojio ništa! Dio podataka iz registracije firme: TARDI, društvo s ograničenom odgovornošću za DISTRIBUCIJU sanitarne opreme Podaci o djelatnosti: TRGOVINA na VELIKO drvom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom (NKD 2007) G - TRGOVINA na VELIKO građevinskim materijalom ii sanitarnom opremom Grupa djelatnosti: ostala VELEPRODAJA Još uvijek ne vidim gdje tu piše PROIZVODNJA. U članku je napisano kako je \"riječ o hrvatskom proizvodu, pa ako je i Antirecesijski, bar se nešto u Hrvatskoj proizvodi.\" Moj komentar je bio: \"koja ga to tvornica u HR PROIZVODI\" Nagrada je izostala jer osim vrijeđanja nisi ponudio zadovoljavajući odgovor :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije