Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvaraju se vrata

Lesnina ponovno počinje raditi, a bez posla ostalo četvero radnika

'Za Dalmaciju 030709 Vedran Uranija, pravni zastupnik SSSH Photo: Dino Stanin/Vecernji list'
'Dino Stanin/Vecernji list'
20.03.2010.
u 12:05

U Lesnini je prije velikog požara u kojem je objekt na oko 4000 četvornih metara u potpunosti izgorio radilo 27 djelatnika

Lesnina sljedeći mjesec ponovno počinje raditi, ali s manje ljudi. To nam je jučer rekao Franc Avgustinčić, direktor Lesnine u Zadru. Prostor Lesnine, oko 4000 četvornih metara, u cijelosti je nedavno izgorio u velikom požaru. Izgorio je sav namještaj i dio dokumentacije, a ukupna šteta procijenjena je na oko 40 milijuna kuna.

– Mi smo osigurali prostor i vjerujem da će nam veći dio pokriti osiguranje. Nažalost, zbog svega smo morali otpustiti četvero radnika, a sada je teško procijeniti što će biti dalje – rekao je Franc Avgustinčić. U Lesnini je prije požara radilo 27 ljudi, koji su nakon tvrdnji o mogućim otkazima tražili pomoć SSSH i pravnoga zastupnika Vedrana Uranije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije