Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sad su u državnoj vl

HSU napustio križevačku koaliciju s HSS-om, jer više nije održiva

Bozidar Stubelj
Sergej Novosel/VLM
23.02.2012.
u 15:03

Božidar Štubelj je postao zamjenik ministra, a stranka je u vlasti uz SDP, HNS i IDS, pa napušta HSS i HSLS i gubi svoje mjesto u Gradskom vijeću

Kao što se moglo i pretpostaviti čim je njihov Božidar Štubelj imenovan zamjenikom ministra rada i mirovinskog sustava Miranda Mrsića, HSU napušta koaliciju koju su s HSS-om i HSLS-om formirali uoči lokalnih izbora 2009., i zahvaljujući kojoj su "penzići" i bili na vlasti u Križevcima.

– Vjerujemo da ćete uvažiti činjenicu da naše djelovanje u sadašnjoj gradskoj koaliciji više nije održivo - priopćio je predsjednik GO HSU-a Štubelj, koji je i zahvalio na "dosadašnjoj korektnoj suradnji od obostranog interesa", sa željom da i do kraja mandata surađuju na realizaciji planova i programa koje je donijelo Gradsko vijeće, u interesu Križevaca i građana, bez obzira na političkio opredjeljenje."

Sad HSU-u predstoji naći zamjenika Božidaru Štubelju za mjesto u Gradskom vijeću, pri čemu će se, kažu, uvažavati sve pravne norme.

HSU je u gradu Križevcima bio uz HSS-a iako su i u državi i u županiji raskinuli puno ranije.

Ključne riječi

Komentara 4

YO
yocko
20:30 23.02.2012.

Francek pa sa kim se ti to družiš?odrekel te se budem preko novina..

MO
modovisisajteMaraschino
22:40 23.02.2012.

te mizerne 0,5 promilne stranke ce se i vragu u g****u zavuc samo da budu na vlasti...

IV
ivo2
12:42 24.02.2012.

branko odj*** te penziće,svi su imali priliku da se dokažu,a sad neznaju kam teraju.obični hoštapleri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije