Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulturni turizam

U potrazi za jeftinom i raznovrsnom ponudom, Hrvati su postali najbrojniji turisti u Beogradu

16.06.2016.
u 08:40

Glavni grad Srbije postaje sve važnija turistička destinacija za Hrvate željne jeftinog i kvalitetnog provoda, o čemu svjedoči podatak da su upravo naši građani postali najbrojniji turisti na beogradskim ulicama.

Niz beogradskih umjetnika i kulturnih menadžera pridružio se veleposlanici Republike Srbije Miri Nikolić u Zagrebu, na predstavljanju bogate kulturne ponude Beograda.

Glavni grad Srbije postaje sve važnija turistička destinacija za Hrvate željne jeftinog i kvalitetnog provoda, o čemu svjedoči podatak da su upravo naši građani postali najbrojniji turisti na beogradskim ulicama.

Od filmskih festivala poput Festa i Beldocsa do opuštanja uz glazbene programe na Adi Ciganliji, beogradska kulturna ponuda izrazito je živa, a sustavi poput Eventima bilježe rekordan broj hrvatskih kupaca ulaznica za beogradska kulturna događanja, objašnjeno je na predstavljanju u zagrebačkoj kavani Johann Franck.

Sinoćnji nastupi beogradskih glazbenika u čak tri zagrebačka kluba poslužili su kao dodatni mamac za buduće hrvatske turiste u tom gradu. 

>>Hrvatska je rijetka turistička destinacija koja se ovime može pohvaliti

Komentara 5

TR
Trnjanec
09:18 16.06.2016.

Plaćeni (promotivni) članak ili nešto drugo?

Avatar fuzzy
fuzzy
15:48 16.06.2016.

Kod Srba ne idem ni mrtav a kamo li na "zabavu". Bili i ostali neprijatelji našeg naroda i države.

Avatar EtTore
EtTore
21:56 19.06.2016.

Nase Lujkace idu na karanje sa Smrdima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije