Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija na Grobniku

Kolindina teta: Jako sam ponosna i želim joj puno sreće, trebat će joj

kolinda
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/10
11.01.2015.
u 21:49

Atmosfera u stožeru na Grobniku nije padala niti kod privremene izmjene rezultata, a raspoloženje je doseglo vrhunac kada je povela

U malom 'stožeru' Kolinde Grabar Kitarović na Grobniku u prostorijama NK Rječina u Dražicama cijelu je večer vladala euforija. Ondje su se okupili njezini prijatelji, simpatizeri i rodbina.

Atmosfera nije padala niti kod privremene izmjene rezultata, a raspoloženje je doseglo vrhunac kada je povela. Cijelu se večer orilo 'Koli, pobjeda'. Svi su ponosni na svoju Grobničanu.

- Jako sam ponosna što će Kolinda postati prva hrvatska predsjednica. Želim joj puno sreće, trebat će joj, puno sreće i zdravlja - poručila je Kolindina teta Grozdana Rak.

Slavlju u Dražicama pridružili su se i čelnici primorsko-goranskog HDZ-a. - Oduvijek smo vjerovali u pobjedu naše predsjednice, koja je napravila veliki iskorak u percepciji stranke. Imala je program kojim je željela dokazati i pokazati da Hrvatska može i zna bolje. Dolazi iz ovog našeg kraja koji je uvijek bio tolerantan. Svi naši borci, branitelji iz ovoga kraja pokazali su da je Rijeka i Primorsko- goranska županija tolerantni. Sada imamo predsjednicu svih Hrvata, rekao je Lucijan Vukelić, predsjednik primorsko-goranskog HDZ-a.

U općini Jelenje pobjedu Kolinde Grabar Kitarović proslavili su velikim vatrometom uz poruku kako su uvjereni da će stvoriti najbolju Hrvatsku.

>> Mrtva utrka: Kolinda Grabar Kitarović prešla u vodstvo!

>> Josipović: 'Gotovo je, gospođa je pobijedila'

Foto: Goran Kovacic/pixsell

Komentara 5

PE
peace7
09:41 12.01.2015.

Bravo grobničani ali vam se još crveni okolo pa dajte nešto poduzmite educirajte ljude da konacno shvate....

GO
google385
22:02 11.01.2015.

ponosan je I google 385 iskrene cestitke

TR
Trajkovski
01:20 12.01.2015.

Pozdrav ekipi u Grobniku i Jelenju! S našom Kolindom će polako "poplaviti" i Primorsko-goranska županija, a možda jednog dana i Istra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije