Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEĐA BAJOVIĆ

Nesvrstani dominiraju! Morat ću se poslužiti Titovom strategijom!

Peđa Bajović
Foto: Promo
1/6
29.11.2016.
u 13:04

Peđa Bajović priprema se za ulazak u super-finale svjetskog natjecanja stand-up komičara u Helsinkiju, koje organizira hollywoodska produkcija Laugh Factory

Naš svjetski priznati stand-up komičar Peđa Bajović ušao je u zadnji tjedan priprema za svoj nastup u glavnom gradu Finske, gdje će s još 19 svojih kolega iz svijeta stati pred stručni žiri i domaću publiku. Sve to je u sklopu završnice svjetskog natjecanja pod nazivom The Funniest Person in the World (Najduhovitija osoba na svijetu), a koji već drugi put organizira proslavljeni Laugh Factory.

Prvi krug natjecanja, koji je Peđa završio kao osmi među njih 89, bio je na bazi internetskog glasovanja za kratki video na engleskom jeziku. Nakon što je taj prvi krug polučio golemu gledanost širom svijeta, organizatori su odlučili promijeniti pravila, te je i u drugi krug natjecanja dodana ta stavka koja donosi pola bodova za ulazak u Top 5 super-finale, koje će se održati 9. prosinca u Helsinkiju.

Nastup uživo najveća je šansa

– Kolege iz nekoć bratskih zemalja nesvrstanih, kao što su Malezija, Filipini, Indija, Brazil ili Pakistan te Indonezija itd. vode s milijunskim brojevima glasova! Biti odavde znači, po tom pitanju, gledati im u leđa. Mislim da je moja šansa samo u nastupu uživo, a tamo spremam jedno veliko iznenađenje, i za njih i za zapadnjake – baš kao što je to nekada radio drug Tito – najavljuje Peđa.
Potporu Peđi Bajoviću možete dati na web adresi www.VotePedjaBajovic.com gdje se nalazi njegov kratki video o nama, Amerikancima i Englezima, a kojemu možete dati svoj glas i podijeliti ga sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

>>Bajović među najboljim svjetskim komičarima

Komentara 4

LU
lunar777
13:45 29.11.2016.

Nikad čuo, sorry...

AN
anticenzura
13:34 29.11.2016.

Stavi Titovu fotku na majicu, Tito je brend u svijetu. Jucer mi je jedan prijatelj rekao da je Putin maknuo sliku Cara iz Predsjednicke palace i stavio Titovu na njegovo mjesto medju ostalim povijesnim gromadama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije