Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR NAJDUHOVITIJE OSOBE NA SVIJETU

Peđa Bajović putuje u Helsinki na polufinale natjecanja!

Pedja Bajović
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
20.10.2016.
u 14:46

Bajović se zahvajujući glasovima s Interneta plasirao na visoko osmo mjesto u konkurenciji 89 stand-up komičara iz 56 zemalja svijeta u izboru kojeg je organizirala produkcija Laugh Factory iz Los Angelesa.

Hrvatski komičar Predrag Peđa Bajović ostvario je veliki uspjeh plasmanom u polufinale natjecanja za najduhovitiju osobu na svijetu. On se zahvajujući glasovima s Interneta plasirao na visoko osmo mjesto u konkurenciji 89 stand-up komičara iz 56 zemalja svijeta u izboru kojeg je organizirala produkcija Laugh Factory iz Los Angelesa. Organizatori su bili oduševljeni jer je 89 videa pogledalo čak 20 milijuna ljudi, stoga su odlučili da u polufinalu 50 posto glasova dolazi Internet glasovanjem, dok će preostalih 50 posto odlučivati ocjenjivački sud u Helsinkiju.

Proglašenje pobjednika 11. prosinca
- Na prošli video o tome kako Amerikanci vide ljude s naših prostora sam dodao i video o tome kako nas vide Britanci. Video se može pogledati i za njega glasati na www.votepedjabajovic.com - kazao nam je Bajović, koji će u sljedećih 20 dana na svojo Facebook stranici objavljivati video nastupe svih kandidata, kako bismo mogli vidjeti njegovu konkurenciju. Svi polufinalisti će nastupiti uživo u Helsinkiju 4. prosinca. Najboljih pet ide u finale, a pobjednik će biti proglašen 11. prosinca.

>>https://www.vecernji.hr/zanimljivosti/pedja-bajovic-na-svjetskom-natjecanju-stand-up-komicara-1028769

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije