Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni singl

Rozga predstavila 'Nasljednika': Uz ovu pjesmu stvorit ćete najljepše uspomene ovog ljeta!

Jelena Rozga
Foto: John Pavlish
1/5
15.07.2016.
u 12:32

– Vjerujem da ćete uz ovu pjesmu stvoriti najljepše uspomene ovog ljeta, da ćete se uz nju ljubiti, plesati, zabaviti i voljeti – izjavila je Jelena ususret premijeri

Kao što je i obećala, Jelena Rozga danas u 12.00 sati na svojoj službenoj Facebook stranici predstavila je novu pjesmu i spot „Nasljednik“.

– Vjerujem da ćete uz ovu pjesmu stvoriti najljepše uspomene ovog ljeta, da ćete se uz nju ljubiti, plesati, zabaviti i voljeti. Drage moje žene, budite prave „alfa žene“, budite sretne, ponosne i uzmite od života sve što vam pripada –  izjavila je Jelena ususret premijeri.

Pjesmu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, dok je za video zaslužan Dario Radusin.

 

>>Ipak ne stiže prinova! Rozga uskoro predstavlja 'Nasljednika'

Komentara 4

KA
kažemja
15:55 15.07.2016.

Obična cajkuša ! Pjesmuljci za djecu predškolske dobi.

KA
kažemja
15:57 15.07.2016.

Da si ti mislila roditi već bi odavno rodila! Uostalom koga briga !

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
12:33 16.07.2016.

Koja li je ona cajka! Njoj i sličnima treba kupiti jednosmjernu kartu u pravcu Srbije pa neka tamo arlauću do mile volje, a ne da zagađuju našu ariju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije