Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA HANŽEK

Bandić: Ne bude li 15.000 navijača, oderite 
mi kožu

Bandić Perković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.09.2015.
u 11:32

- Obećavam utrku ispod 10 sekundi - rekao je Powell.

Asafa Powell, sjajni sprinter iz Jamajke, jučer je prvi put trenirao na stadionu Mladosti gdje će se 8. rujna održati međunarodni zagrebački miting. No, prije treninga obišao je stazu u društvu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i Sandre Perković, olimpijske prvakinje u bacanju diska i svjetske doprvakinje.

– Ova je staza vrlo dobra, što prošle godine zbog kiše nisam uspio iskoristiti. Trenutačno sam u dobroj formi, konkurencija će u utorak biti odlična i vjerujem u utrku ispod 10 sekundi. Možda i na razini rekorda mitinga. Dobro se sjećam lanjskog nastupa u Zagrebu. Vrijeme je bilo očajno, nadam se da će ove godine biti bolje. Želim pokazati koliko sam zaista brz – istaknuo je Asafa Powell.

Sandra Perković uspjela se malo odmoriti od napornog puta iz Pekinga u Zagreb.

– Zagrebački miting jedan mi je od najdražih. Pozivam navijače da me dođu podržati. Mislim da mogu još puno toga pokazati. Želim dobrim nastupom vratiti povjerenje navijača i spremna sam za dobar rezultat – rekla je Sandra koja će pokušati nadmašiti rekord mitinga koji drži Amerikanka Gia Lewis-Smallwood. Ona je 2013. godine bacila disk 66,29 metara.

Milan Bandić bio je optimističan što se tiče broja gledatelja.

– Bit će 15.000 gledatelja. Da, to napišite. Ne bude li tako, slobodno mi drugi dan oderite kožu – rekao je Bandić i dodao:

– Nepotrebno je da vam pored ovakvih svjetskih zvijezda kakve su Sandra i Asafa ja pričam o atletici. Sretni smo što Hanžek ide dalje. Ako nam Bog da dobro vrijeme tijekom mitinga, to bi bilo odlično.

Siniša Ergotić, direktor natjecanja, rekao je:

– Prije 27 godina sam prvi put nastupio na Hanžeku u skoku u dalj, a sada sam u bitno drukčijoj ulozi. Uza sve službe Zagrebačkog holdinga koje su nam na raspolaganju nije teško organizirati vrhunski miting i upravo takav će i biti. Potražnja za besplatnim ulaznicama je već sada velika, pa pozivam sve da u utorak ujutro što prije, već od 9 sati, dođu u Sportski park Mladost po svoje ulaznice.

>> Asafa Powell stigao u Zagreb: Opet ću napadati Boltov rekord!

>> Ne znam hoću li skakati u Zagrebu, tetiva još nije izliječena

Komentara 7

ST
Stojimir
11:47 03.09.2015.

Ha-ha Miki! Šta nije obećao "Ako Asafa Powell ne trči ispod 10.00 oderite mi kožu!" Ovak će na stadionu biti zaposlenici Holdinga, njihova šira i uža rodbina, njegovo uhljebi i dužnici do groba ... još će i stadion biti premalii za sve te "navijače" he-he.

NE
nesanica
13:01 03.09.2015.

moraju doći svi iz holdinga i bit će ih i više

Avatar links
links
13:25 03.09.2015.

oderao si ti nama kožu, unuci će nam plaćati tvoje svinjarije sa Holdingom i ostalim zaduženjima lopino populistička!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije