Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U blokadi ili ne?

U HOO-u tvrde: Sve je to jedna velika laž

Zlatko Mateša (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
27.06.2015.
u 09:00

– Nema se što tu puno reći osim da je izneseno puno neistina. Uostalom, odlučili smo službeno poslati demantij dnevnim novinama koje su objavile sporni članak

U Hrvatskom olimpijskom odboru, ali i na Sportskoj televiziji, ostali su u čudu kada su iz jednih dnevnih novina doznali da su im računi u blokadi.

– To je laž. Evo, tko god hoće može doći na Sportsku televiziju i vidjeti da račun nije u blokadi. U trenucima kada radimo u izuzetno otežanim uvjetima, s malim brojem ljudi, kada pratimo uspjehe naših sportaša na Europskim igrama u Bakuu, nekome je u interesu da nas potpuno omalovažava. Ne znam zbog kojih razloga – rekao je Jura Ozmec, glavni urednik Sportske televizije.

Uvidom u stranice Poslovna Hrvatska, vodećeg hrvatskog poslovnog portala s bazom podataka koja omogućava uvid u sva trgovačka poduzeća, obrtnike, poduzetnike, HOO i Sportska televizija nemaju blokirane račune.

Zlatko Mateša (na slici), predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, ne javlja se s obzirom na to da ima obveza na Europskim igrama u Bakuu. No, javio se Josip Čop, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora.

– Nema se što tu puno reći osim da je izneseno puno neistina. Uostalom, odlučili smo službeno poslati demantij dnevnim novinama koje su objavile sporni članak – istaknuo je kratko Čop dodajući:

– Prvo smo mislili da se jednim zajedničkim pismom obratimo široj javnosti, ali na kraju smo odustali od toga – zaključio je Čop.

Priča o blokadi računa je postojala, ali u ne tako skorije vrijeme. Da im je bio blokiran račun, u HOO-u ne taje, ali odgovorno tvrde da danas račun normalno funkcionira što se na kraju krajeva može vidjeti uvidom u portal Poslovna Hrvatska. I nikad se nije dogodilo da su istodobno oba računa, HOO-a i Sportske televizije, u isto vrijeme u blokadi.

>> USKOK odbacio prijavu protiv zamjenika ministra sporta Paškvalina

Komentara 5

FI
Fisherman
11:56 27.06.2015.

Samo jos jedan pokusaj komunjara da uniste HNS i Olimpijski odbor.Necete razbojnici.

DH
dalibor.hren
12:09 27.06.2015.

Sve je to mafija!

CC
Chicago Chicago
11:00 29.06.2015.

Vidim ja, lijepa odjela, svilene kravate, egzoticna putovanja i ogromni minusi. Ista slika u gotovo svim savezima, udrugama, javnim poduzecima, udrugama,.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije