Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESLANJE

Damir Martin posudio i čamac i vesla te pobijedio

damir martin
Igor Kralj/PIXSELL
26.10.2014.
u 23:17

Hrvat je lani bio drugi, a ove je godine u utrci na devet kilometara bio brži za čak 20-ak sekundi

Najbolji hrvatski skifist Damir Martin izborio je veliku pobjedu nakon što je u Švicarsku stigao posve sam, čamac posudio od Nijemaca, a vesla od Estonaca te sam alatom naštimavao čamac.

Na jezeru Wohlensee održavala se masovna utrka samaca na devet kilometara, sudjelovalo je 240 čamaca iz 14 zemalja, a najbrži je bio član zlatnog hrvatskog četverca na pariće. Damir je iskoristio to što je dvostruki olimpijski pobjednik Norvežanin Olaf Tufte zapeo u sudaru.

– Lani sam bio drugi, a ove godine izbjegao sam gužvu tako što sam krenuo kao katapultiran i izveslao u sprintu 1300 metara do prvog zavoja nakon čega sam sa stečenom prednošću kontrolirao utrku – kazao je pobjednik.

>>Braća Sinković postali svjetski prvaci!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije