Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazna

Zoki neumoljiv, oružar Cvrk udaljen, zbog toga mu pozlilo pa završio na Rebru

04.10.2007., Amsterdam, Netherlands - Dinamo je pobijedio Ajax na stadionu Arena Amsterdam. Livio Cvrk, Mihael Mikic i Silvio Maric.  Photo: Marko Lukunic/Vecernji list
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
11.08.2014.
u 08:15

– Ne znam što se dogodilo, ne bih o svemu želio u ovom trenutku govoriti – kazao je Cvrk, kojem je nakon te smjene pozlilo te je završio u bolnici Rebro

Livijo Cvrk bio je 22 godine oružar Dinama, njegove prve momčadi. Riječ je, zapravo, o ekonomu koji se brine za sportsku opremu igrača. Cvrk je taj posao dobio u nasljedstvo od svog tasta, od njega je pokupio i sve tajne zanata. I posao je obavljao besprijekorno.

Zato je iznenađujuće zvučala vijest da ga je Zoran Mamić potjerao, da ga je maknuo od prve momčadi i od ekonomata te da taj posao više neće moći obavljati. Ispada da je tako on platio "ceh" za poraz od Aalborga.

– Ne znam što se dogodilo, ne bih o svemu želio u ovom trenutku govoriti – kazao je Cvrk, kojem je nakon te smjene pozlilo te je završio u bolnici Rebro.

Ljudi bliski svlačionici kažu da je mlađi Mamić tako reagirao jer je Cvrk nakon poraza od Aalborga vrijeđao igrače, pogotovu strance, psovao i bio jako neugodan.

Mlađi Mamić to nije želio odšutjeti, već je Cvrka odmah maknuo od momčadi, pa je tako i u Osijek išao Cvrkov dosadašnji pomoćnik Ivan Vučković. Zasad se još ne zna kakva će biti Cvrkova sudbina, no Zoran Mamić je čvrsto odlučio da se k prvoj momčadi neće vratiti. 

>>Pamić: Radonjić kao da je u Dinamu zaboravio sve što je naučio

>>TV slika sinoć pokazala: Dinamo je mrtav, a ni Cibona se ne osjeća najbolje

Ključne riječi

Komentara 21

LI
list68
11:35 11.08.2014.

"Mohito", ćeka se tvoj "pametan" komentar.

DU
Deleted user
13:58 11.08.2014.

ima u portugalu dobrih oružara

HR
hr76
09:08 11.08.2014.

Složna braća privatizirala svetinju, svi su potrošna roba osim njih samih. To se odavno zna. Ima li međutim koja nova vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije