Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZ BAYERNA:

Na Maksimiru će nam biti teško jer su Dinamovi navijači jako emotivni

Maksimir
Slavko Midzor/PIXSELL
27.08.2015.
u 21:22

'Možemo biti zadovoljni, moglo je biti mnogo gore. Također, uvijek uživamo igrati protiv Arsenala i naše utakmice su zanimljive.'

Bayern, Arsenal i Olympiacos dolaze u Zagreb boriti se za bodove u Ligi prvaka, a Dinamo će im svima željeti zagorčati što više može te napraviti iznenađenje. Do toga bi i mogao jer u komentarima utakmica jedva da itko modre i spominje!

- Igrao sam protiv Dinama kao nogometaš Reala, a protiv Olympiacosa kao nogometaš Liverpoola. Bit će to teška gostovanja jer su navijači tamo jako emotivni - rekao je Bayernov Xabi Alonso.

Njegov suigrač Jerome Boateng nije ni jednom rječju spomenuo Dinamo, samo se osvrnuo na Arsenal.

- Možemo biti zadovoljni, moglo je biti mnogo gore. Također, uvijek uživamo igrati protiv Arsenala i naše utakmice su zanimljive.

Branič Olympiacosa Dimitris Siovas je također izostavio Dinamo, ali i Bayern. Zato jer smješta hrvatskog prvaka na posljednju poziciju, a Bayern na prvu.

- Kod kuće smo iznimno jaki i to će nam biti ključ uspjeha. Već smo pokazali da možemo pobijediti Arsenal i uvjeren sam da bi naš san o prolasku u osminu finala mogao postati stvarnost!

Trener Zoran Mamić pak je izjavio da modri mogu svima pomrsiti račune, a priliku za to mogao bi pronaći u činjenici da protivnici niti ne doživljavaju njegov klub kao ozbiljnog konkurenta. To bi im se moglo obiti o glavu.

>> Evo s kim Dinamo otvara Ligu prvaka na Maksimiru!

>> Dinamo protiv Bayerna, Arsenala i Olympiacosa!

>> I dalje tvrdim da ćemo nekome pomrsiti račune, da ćemo nekoga okrznuti!

>> Dinamo peti put u Ligi prvaka - ovako je to izgledalo kroz povijest!

Komentara 32

NE
nenasjedajte
22:13 27.08.2015.

uzasno jeftina novinarska fora... tipa , ajde da si damo malo kredita oko pokusaja vracanja ljudi na stadion, kad su vec i sami gledatelji skuzili prozirnost medijske pompe... netrebate sad plocu okretat... pljujte po dinamu kao sto ste i do sada, bar imajte obraza do kraja... gledatelji se vracaju i bez vasih online pamfleta

ST
stefj
22:19 27.08.2015.

Tja, svaki bod u ovoj grupi bit će ravan čudu. Ne samo bod, nego i zabijeni gol... No svejedno atraktivne ekipe, isplati ih se pogledati... A novinari će jedva dočekati da mogu pljuvati po Dinamu. Bit će kao i do sada - neka patka prije svake utakmice, a onda poslije pljuvačina bez kraja... Ajd valjda novinarima treba nešto da ispucaju frustracije, pa im Dinamo dobro dođe, a još im više paše ako im za to pljuvanje i dobro plate...

ZA
zazidje
22:17 27.08.2015.

Dinamovci,,, nitko od nas navijača ne očekuje da pobijedite ili doma ili vani Bayern,, Arsenal,,, nama je dovoljna satisfakcija kaj ćemo gledati te igrače na Maksimiru,,, na Vama je samo da pokažete borbenost,,pa ako i izgubite sa 10 : 0 od nekoga a mi vidimo vaše znojem natopljene dresove nikom ništa,,znali smo da ste se borili i izgubili od objektivno jače ekipe,,nedajte se dečki,,, igrajte srcem i razumom za svetu plavu boju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije